Klar for å reise igjen?

Klar for å reise igjen?

Finn din reise

Velg Opplevelse

Velg periode

Velg Nivå

Hva skjer?

Annerledesåret 2020

2020 ble et veldig vanskelig år for reisebransjen. Vi håper på bedre tider i 2021.

Rasmus Ramstad
21. desember 2020 av Rasmus Ramstad

Siste fra Bloggen!

Guidenes vinterfavoritter!

Lurer du på hva guidenes vinterfavoritturer er? Vi har snakket med noen av guidene våre og de har gitt oss sine vinterfavoritter!

Mari Clementiné Østgaard
16. november 2020 av Mari Clementiné Østgaard

Kontorets Norgefavoritter!

Vi på kontoret elsker Norge! Vi er så heldige som får lov å vise fram våre favoritter i favorittlandet vårt. Her har vi samlet våre favoritturer på rekke rad, og minner også om at vi kan skreddersy turer i hele Norge. Vi kjenner de aller fleste kriker og kroker i Norge og tørr å love at dersom du booker en tur gjennom oss kan vi garantere at du vil oppleve noe som du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Sommerprat med guiden vår Hanne Hollås!

Vi er veldig glade i guidene våre, og denne våren endret jobbsituasjonen seg drastisk for mange. VI tok en prat med en av de for å høre hvorden det går.

Ansvarlig Turisme

Ansvarlig Turisme

I løpet av de førti årene vi har holdt på med ekspedisjoner og eventyrreiser, har vi gjort det vi kan for at turene våre skal bidra til positiv utvikling på stedene vi besøker. Dette startet vi med lenge før ansvarlig turisme ble et begrep, og siden 2011 har vi gitt gjestene våre muligheten til å bidra med en liten sum per turdag til ulike bistandsprosjekter - i Kenya, Nepal og Etiopia.

Les mer om Stiftelsen Varde

@hvitserkeventyr

Utforsk verden med Hvitserk

Aktiviteter

Ute etter en spesiell tur? Se alle våre aktiviteter her!

 

Samarbeidspartnere