Tanzania,Kenya

Kilimanjaro med safari i Kenya

Nå kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Masai Mara, Kenya. Dette er en fantastisk naturopplevelse.

nok 43.500,-Se / bestill
Ledige plasser på Hvitserkturer høsten 2017

Ledige plasser på Hvitserkturer høsten 2017

Rekordmange har reist på tur med oss hittil i år, men vi har fortsatt noen ledige plasser til deg som vil bli med oss på reise i høst. Vi har både kortere turer i Norge, ukesturer i Europa og litt lengre turer til eksotiske destinasjoner ledig. Kanskje er det ledig plass på din drømmetur?

Les mer

Dagbøker

Elbrus 2017 - Moa Hundseid
03. juli 2017 av

Elbrus 2017 - Moa Hundseid

Moa Hundseid vant "Årets Rookie" i 2016 - prisen ble delt ut av Hvitserk, fjellsport og UTE. Som en del av premien fikk Moa være med Hvitserk på tur til Elbrus og her er hennes blogg fra turen til vakre Kaukasus.

kommentarer

På sykkel fra England til Skottland

12. juli 2017 av Geir Amundsen

På sykkel fra England til Skottland

Vi benyttet nylig en uke på strekningen mellom Skottlands hovedstad Edinburgh og nord-Englands største by Newcastle, og ble svært sjarmert av både naturen, menneskene og de små landsbyene vi overnattet i underveis.

5 tips for å nå toppen av Kilimanjaro

26. mai 2017 av Maria Sellfors

5 tips for å nå toppen av Kilimanjaro

Hvert år har vi i Hvitserk med oss 400 gjester til Kilimanjaro, vi har reist til fjellet siden 70-tallet da en av selskapets grunnleggere hadde en sentral rolle i å bygge nasjonalparken. Les våre fem tips om å nå toppen av Afrika.