Velg Opplevelse

Velg periode

Velg Nivå

Vis
Sortering

Eventyrlige Marokko

Fotturer i Atlasfjellene gir deg vakre fjellområder og enorm utsikt. Du går eller sykler på fine stier, og kokken tryller frem lunsj underveis. Kulturen er varm, vennlig og inkluderende. I tillegg til fjellene får du oppleve både hektiske Marrakech og bedagelige Essaouira ved kysten. Alt dette på kun 1 uke!

AfrikaMarokko Nivå 2

8 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale!

Jentetur i Atlasfjellene

Vil du være med på jentetur med Hvitserk? Vi skal på en magisk fjelltur i Atlasfjellene, med bestigning av nord-Afrikas høyeste fjell, Jebel Toubkal, 4167 moh. Turen dit er et eventyr! Strandliv i Essaouira og shopping i Marrakech blir det også.

AfrikaMarokko Nivå 3

8 dager

Neste avreise: 28.05.2020 Fra Kr. 17 900,-

Fjelltur i Atlasfjellene

Vil du være med på en reise som kombinerer fjelltur i spektakulære omgivelser, strandliv i hippiebyen Essaouira, og den eksotiske kulturen i Marrakech? Da er Marokko og Atlasfjellene noe for deg.

AfrikaMarokko Nivå 3

8 dager

Neste avreise: 05.10.2019 Fra Kr. 17 900,-

Ørkenvandring i Sahara

Bli med oss på en ny og eksotisk fottur! Vi kombinerer ørkenvandring i gyldne Sahara med 1001 natt-magi i Marrakech. Marokko er Nord-Afrikas juvel og vi stortrives i det fargerike og vennlige landet. Vi tror du vil gjøre det samme!

AfrikaMarokko Nivå 2

8 dager

Neste avreise: 16.11.2019 Fra Kr. 16 900,-

Ørkeneventyr i Sahara

Er dere en eventyrlysten familie eller en sprek vennegjeng som ønsker en opplevelse utenom det vanlige? Bli med oss på en ny og eksotisk ørkeneventyr i Sahara! Vi kombinerer ørkenvandring i gyldne Sahara med 1001 natt-magi i Marrakech og avslappende strandliv langs kysten i Essaouira.

AfrikaMarokko Nivå 2

8 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale!