Aktiviteter

Ukestur

Vi vet at mange ikke har all verdens tid til å reise bort. Men en uke er jo tross alt ikke så lenge og du får tid til å koble av. For å gjøre det litt lettere for deg har vi samlet alle våre ukesturer her.

Fottur

Fotturene våre går som oftest i fjellområder, men uten at vi nødvendigvis skal opp på toppen av et fjell. Her finner du alt fra enklere ukeslange fotturer i lavereliggenede områder i Irland eller Italia, men også lengre turer hvor vi kommer opp i over 4000 meters høyde, som f.eks. Inca Trail i Peru eller Annapurna i Nepal.

Skitur

Drømmer du om å gå på skitur over lange hvite vidder, følge i skisporene til noen av våre største polarhelter eller fra hytte til hytte i den norske fjellheimen. Vi har noe for alle. Se våre skiturer her.

Høye fjell

I Hvitserk elsker vi høye fjell og vi har mange forskjellige alternativer for deg som er glad i tynn luft og lite oksygen. Uansett hvor du ønsker å reise i verden kan vi sannsynligvis hjelpe deg med å komme nærmere sola.

Sykkel

Det er få måter som er bedre å utforske et nytt land på enn fra sykkelsetet, hvor man i sitt eget tempo kan komme seg rundt, og stoppe for å ta bilder og slå av en prat med de lokale når man vil. Hvitserk har sykkelturer på fire kontinenter, med varighet fra 3 til 16 dager.

Seiling

Har du en dragning mot vind i seilene og saltvann i håret i kombinasjon med fotturer? Bli med på våre seilturer.

Topptur

Norge er en av verdens beste destinasjoner for topptur og vi har plukket ut de beste. Vil du på topptur i Alpene kan vi også hjelpe deg med det.