Aktiviteter

Topptur

Norge er en av verdens beste destinasjoner for topptur og vi har plukket ut de beste. Vil du på topptur i Alpene kan vi også hjelpe deg med det.

Skitur

Drømmer du om å gå på skitur over lange hvite vidder, følge i skisporene til noen av våre største polarhelter eller fra hytte til hytte i den norske fjellheimen. Vi har noe for alle. Se våre skiturer her.

Fottur

Fotturene våre går som oftest i fjellområder, men uten at vi nødvendigvis skal opp på toppen av et fjell. Her finner du alt fra enklere ukeslange fotturer i lavereliggenede områder i Irland eller Italia, men også lengre turer hvor vi kommer opp i over 4000 meters høyde, som f.eks. Inca Trail i Peru eller Annapurna i Nepal.

Høye fjell

I Hvitserk elsker vi høye fjell og vi har mange forskjellige alternativer for deg som er glad i tynn luft og lite oksygen. Uansett hvor du ønsker å reise i verden kan vi sannsynligvis hjelpe deg med å komme nærmere sola.

Kurs

Vi tror og håper du lærer noe på alle turene vi arrangerer, men kanskje ønsker du en tur hvor læring og formidling er i hovedfokus? På våre kurs lærer du å klare deg på egenhånd.

Safari

Drømmer du om safari i Afrika, kan vi tilby flotte camper i både Kenya, Tanzania og Sør-Afrika, hvor det er store muligheter for å komme tett på alle "Big Five" - løve, bøffel, neshorn, leopard og elefant. Og hvorfor ikke kombinere det med noen herlige dager på en hvit sandstrand etterpå?