Kang Yatze II - din første 6000 meter?

Bilder & Video
Norsk Guide
Fysisk 4/6   Risiko 4/6 16 dager 9 - 14 deltakere Fra Kr. 34 900,-

Har du vært på toppen av Elbrus eller Kilimanjaro og ønsker høyere utfordringer? Da er Kang Yatze II i Indisk Himalaya fjellet for deg! Selve anmarsjen er nesten verdt turen i seg selv: rolig vandring gjennom uforstyrrede områder med få turister og spektakulær utsikt til Zanskar fjellkjeden og Karakoramfjellkjeden. 

Høydepunkter

 • Eksotiske New Delhi
 • Leh og høye pass
 • Vakker utsikt 
 • Sjarmerende landsbyer underveis
 • Selveste Kang Yatze II på 6175 moh

Er du på jakt etter en tur i høyden uten at det tar fire uker eller blir teknisk vanskelig? Utenfor idylliske Leh i Indisk Himalaya finner vi Kang Yatze II, som med sine 6175 moh er en utfordrende topp, men med god akklimatisering legges alle forutsetninger til rette for at det blir et vellykket toppstøt. 

Vi flyr via Delhi til Leh. Leh ligger på 3500 moh så akklimatiseringen begynner umiddelbart. Vi bruker noen dager på vandreturer i området og tar blant annet en jeeptur til Wari La-passet på 5312 moh. Etter tre netter i Leh begynner vi vandringen. Vi går forbi små landsbyer, templer og i mektig natur på veien inn mot Kang Yatze basecamp. Det er et fascinerende landskap på vei mot Basecamp, med forholdsvis lite vegetasjon, men ulike steinformasjoner som skifter i farge fra rødt, grønt, lilla og brunt. Er vi heldige får vi med oss det lokale dyrelivet; fra små murmeldyr til fjellgeiter som traverserer de stupbratte fjellsidene uten det minste problem.

Stien tar oss over flere pass - som er ypperlig i forhold til akklimatisering og mantraet "go high, sleep low." Når vi kommer til basecamp på 4860 moh kjenner vi at luften er tynnere, men bør samtidig ha det komfortabelt og ikke alt for mye ubehag.

Toppstøtet starter tidlig om morgenen og tar oss over både stein og snø. Den siste delen av toppstøtet går langs ryggen av fjellet (her kan det bli bruk for stegjern og isøks) og når vi kommer til toppen er utsikten spektakulær. Leh ligger i dalen langt under oss, og snøkledde fjelltopper er synlige i 360 graders vinkel. Dette er et øyeblikk du ikke kommer til å glemme!

For den lokalkjente så ligger Kang Yatze i samme område som Stok Kangri, men Stok Kangri er dessverre stengt for turister i en periode, blandt annet på grunn av forurensning av drikkevannet til de lokale.

Fysisk nivå og risiko

For å få en god opplevelse er det viktig at du velger en tur som passer ditt nivå. Skalaene for fysisk nivå og risiko er generelle. Det er viktig at du leser mer om turen under turfakta for å få en forståelse for nivået som kreves, og risikoen som er involvert på hver enkelt tur.

Les mer om fysisk nivå og risiko her.

Fysisk: 4

For å delta på en 4-er-tur hos oss må du forberede deg godt og være klar for en skikkelig utfordring! Turene er ofte lengre enn på lavere nivåer, og overnattingen er ofte av enkel standard. Underveis vil det bli både fysisk og mentalt krevende, og det forutsetter at du er forberedt for dette. Du bør drive med målrettet trening i god tid før avreise. Hvis turen inneholder tekniske elemener som kajakk, sykling, klatring, bre, ski/topptur, bør du ha gode ferdigheter i den aktuelle aktiviteten. Les mer om graderingen på våre turer her

Risiko: 4

Aktiviteter/turer med betydelig risiko. Hendelser kan skje, og de kan være av en slik karakter at de krever profesjonell hjelp. Om ikke retningslinjer fra guider og/eller selskapet følges kan man utsette seg for hendelser som i verste fall resulterer i alvorlige skader. Les mer om graderingen på våre turer her

Hva er inkludert

 • Fly tur/retur Delhi
 • All overnatting
 • Måltider som beskrevet i dag til dag programmet
 • Norsk guide
 • All lokal transport tilknyttet turprogrammet

Se fullstendig liste under Turfakta.

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss: info@hvitserk.no / 23213070 

Skriv ut

Turfakta

Historie

Kang Yatze II (6,175 moh) er Stok Kangris mindre kjente søsterfjell i indisk Himalaya, og ligger i østdelen av Markha-dalen i Ladakh. Ladakh er kjent for sitt fantastiske landskap, klare blå himmel, eldgamle klostre og templer og sin rike kulturarv. Hovedmålet for turen er Kang Yatze på 6175 moh, kjent som "skulderen". 

De siste årene har fjellet blitt veldig populært for turentusiaster, både fordi det er en spektakulær tur i seg selv og fordi det er en fin tur for de som ønsker seg senere til enda større høyder. 

Vanskelighetsgrad

Selve vandringen inn til base camp er behagelige dagsturetapper på 4-8 timer. Toppnatten er lang, og det krever at man er motivert og i god fysisk form. Selv om toppstøtet ikke innebærer teknisk vanskelig klatring har vi med oss stegjern, isøks og klatresele som vi mest sannsynlig bruker på toppstøtet.

Les mer om graderingen på våre turer her.

Turforberedelser

De fleste av turene våre inneholder fysiske utfordringer. Det er en stor fordel å ha vært mye på tur i fjellet. Du bør være turvandt og i normalt god fysisk form for å delta. Du trenger ikke å ha noen erfaring fra turer i høyden, men vi anbefaler at du legger inn en god treningsinnsats før turen. Høyden kjennes på kroppen og alt føles tyngre enn på fjellturer her i Norge. Det er derfor viktig med fysisk overskudd.

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter. 

På turer til høye fjell bruker vi god tid for å få best mulig akklimatisering. Vi holder gruppen samlet og vil raskt være tilstede hvis en uforutsett situasjon skulle forekomme. Ved alvorlige høydeproblemer vil man bli evakuert til lavere høyder – den beste behandlingen mot høydesyke.

Guidene våre har høydeerfaring, og de er opplært i førstehjelp og behandling av høydesyke. Vi stiller alltid med et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet. 

Hvitserk har et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning, både knyttet til høyde og til andre medisinske problemstillinger.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Innkvartering

I Leh bor vi i dobbeltrom på hotell, på fjellturen bor vi i romslige telt. 

Klima

I Leh er det behagelig varmt i august, mellom 20-25 grader. De fleste vandredagene kan vi gå i shorts og t-skjorte, men med en gang solen går ned blir det kaldere, og både dunjakke og regntett tøy er obligatorisk i bagasjen. Vil du se værmeldingen de nærmeste dagene fremover? Sjekk www.yr.no og fyll inn reisemålet.

Penger

Lokal valuta er indiske rupees. Ta med noen USD i små sedler, og så kan man ta ut penger i Delhi eller Leh. 

Tid og tidssoner

Norge + 3,5 timer. Når klokken er 12 i Oslo, så er den 15.30 i India. 

Pass og visum

Nordmenn trenger gyldig pass (normalt med gyldighet minimum 6 mnd etter hjemkomstdato) og du trenger visum til India. Se også gjeldende visumregler på UD sine landsider. Velg land, og se på innreisebestemmelser under reiseinformasjon. Her finner du også annen nyttig informasjon. 

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner som kreves for innreise dit du skal. Se også oversikt på www.vaksine.no

Hvis du er over 60 bør du ta en grundig legesjekk før turen. Gjør legen oppmerksom på at det dreier seg om en tur med fysiske anstrengelser og hvor vi beveger oss utenfor allfarvei. Det er viktig at du fyller ut alle deler av påmeldingsskjemaet (særlig der vi ber om informasjon om helse og allergier), og gir oss beskjed hvis det er noe vi må være oppmerksomme på i forkant av og under turen.

Relevante helseopplysninger som kan ha påvirkning for turen skal også kommuniseres til guiden ved turstart.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring.
 • Dekker forsikringen din tap av reisens formål?
 • Reisegods
 • Forsinkelser

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag for dag-programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Pris inkluderer

 • Fly Oslo - New Delhi t/r, inkl. skatter og avgifter
 • Fly New Delhi — Leh t/r, inkl. skatter og avgifter
 • Norsk erfaren turleder
 • Lokale guider
 • Bærere og hester til frakt av bagasje
 • Jeeptur til Wari La-passet
 • Lokal transport
 • Måltider som indikert i dag-for-dag-beskrivelsen
 • Overnatting som indikert i dag-for-dag-beskrivelsen

Pris inkluderer ikke

 • Drikkervarer
 • Reiseforsikring som dekker redning/uthenting (vær oppmerksom på at flere selskaper tar et ekspedisjonstillegg på ca 6-7000 NOK)
 • Visum
 • Måltider utenom det som er beskrevet
 • Tips til guider og hjelpere (beregn ca. 100 - 150 USD i tips)
 • Inngangspenger til museer/klostre i Leh/Delhi
 • Enkeltrom/enkelttelt

Øvrig informasjon

Er det tett opp til avreise, ta kontakt. Kanskje får vi deg med likevel.

Dag for dag

dag

1

Avreise fra Oslo

Transport Fly

Avreise fra Oslo. Ankommer Delhi sent samme kveld eller tidlig neste morgen avhengig av flyavganger.

dag

2

Ankomst Delhi

Overnatting Hotell
Måltid F,-,-

I Delhi blir det sightseeing.

Humayun's Tomb i Delhi. Foto: Magnus Hendis

dag

3

Ankomst Leh (3500 moh)

Overnatting Hotell
Måltid F,L,M
Transport Fly

Er det fint vær kan vi på flyturen fra Delhi til Leh skimte hundrevis av snødekte fjelltopper, og allerede nå begynne å drømme om hva de neste ukene skal bringe. Resten av dagen er til fri disposisjon, og vi tar oss god tid til å venne oss til høyden. Akklimatiseringen begynner umiddelbart og vi passer på å drikke nok vann og unngå anstrengende fysisk aktivitet.

I Leh er det utallige templer å besøke - gjerne oppe i lia i en fjellside.

 

dag

4

Vandring i Leh

Overnatting Hotell
Måltid F,L,M

I og med at vi allerede er på 3500 meters høyde tar vi i dag en lett vandretur i området. Vi besøker Shanti stupa som ligger og ruver over byen - herfra ser vi mange flotte fjelltopper rundt oss. 

Vi skimter Stok Kangri i det fjerne. Foto: Magnus Hendis

 

dag

5

Jeeptur til Wari La-passet

Overnatting Hotell
Måltid F,L,M

Dette er en svært nyttig dag i forhold til akklimatiseringen vår. Vi blir kjørt til Wari La-passet som ligger på 5312 moh, og tilbringer en times tid i høyden. Høyden vil kunne merkes, men fra baksetet på jeepen kan vi uten større anstrengelser nyte de fantastiske omgivelsene og utsikten.

Flott akklimatiseringstur til Wari La-passet. Foto: Uden Sherpa

dag

6

Fjellturen er i gang (3800 moh)

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

Vi forlater Leh, og kjører i omtrent en time til Rumbak Lato (3800 moh). Herfra får vi en kort spasertur til campen i nærheten av Rumbak. Dette området er kjent for sine "blue sheep", snøleoparder, tibetanske ulver, ville hunder og rødrev. Kanskje besøker vi et lokalt hus og får oss en kopp te der. På ettermiddagen tar vi en liten akklimatiseringstur. 

Foto: Magnus Hendis

dag

7

Sakte, men sikkert oppover (4000 moh)

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

I dag begynner vi å spise høydemetre og går gradvis oppover, blant annet forbi den vakre lille landsbyen Yurutse. Vi går hele tiden med fjell på alle kanter og de bratte fjellsidene skifter farge alt ettersom solen står opp eller går ned. Campen for natten er ved Gandala på 4000 moh. På ettermiddagen tar vi en liten akklimatiseringstur i området. 

Frodige daler og høye fjell.

dag

8

Ganda La-Passet (4000 - 4900 - 3250 moh)

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

Idag skal vi over et pass og det er en krevende dag. Vi går stille og rolig ca. 900 høydemeter opp og 1650 ned, så alle kommer til å kjenne det godt på slutten av dagen. Samtidig kan vi være fornøyde med å ha kjent godt på høyden. 

Vi går i rolig tempo og nyter utsikten og fjellivet underveis. På toppen er det fantastisk utsikt mot Stok fjellkjeden! Vi går ned på andre siden av passet til camp, og har felles hyggelig middag på kvelden. Dagens vandring tar ca. 5 - 6 timer.

Vi har flott beliggenhet i camp hver dag på tur.

 

dag

9

Opp og ned i flotte daler og elveleier (3760 moh)

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

I dag har vi en lang vandredag på opp mot 8 timer. Dagens mål er landsbyen Markha og vi krysser elven flere ganger på vei oppover. Vi vandrer gjennom frodig vegetasjon langs elven, mens oppover i fjellsidene er det tørrere med ulike nyanser av brunt og grønt. En flott kontrast! Vi passerer også flere klostre på vår vei, som ofte ligger høyt oppe i fjellsidene og er godt kamuflert i omgivelsene. Underveis får vi servert en nydelig lunsj - og når vi ankommer campen kan vi være fornøyde med dagens innsats.

 

dag

10

Oppover mot Hangkar eller Thachungtse (4265 moh)

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

Vi fortsetter dypere innover og oppover i Markha dalen, til en fin camp enten ved Hangkar eller litt lenger til Thachungtse. I denne delen av Markha dalen er det gode muligheter for å se små flokker med "Blue sheep" som ofte trekker ned mot elven for å beite. Vel fremme ved camp nyter vi litt avslapning i flotte omgivelser før vi spiser en hyggelig felles middag. Imorgen er det tid for basecamp! Dagens vandring tar ca. 5 - 6 timer.

Spennende og variert natur underveis.

dag

11

Basecamp (4860 moh)

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

Vi forlater Hagnkar/Thachungtse og får etterhvert flott utsikt mot Kang Yatze! Vi fortsetter oppover mot åpne enger og ankommer basecamp etter ca. 5 timers vandring. Endelig er vi her! Vi får servert lunsj og slapper av litt i campen. På ettermiddagen tar vi en liten akklimatiseringstur dersom formen er fin.

Endelig får vi se Kang Yatze!

 

dag

12

Hviledag

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

En rolig dag, men vi skal også klargjøre oss for toppstøtet. Dagen brukes til litt hvile og øving i bruk av stegjern og på å gå i tau. Ellers slapper vi av, spiser godt og pakker sekken for nattens toppstøt. 

dag

13

Kang Yatze II toppstøt! (6.175 moh)

Overnatting Telt
Måltid F,L,M

Vi står opp grytidlig, og etter en solid frokost er vi klare for toppen av Kang Yatze II! Vi starter med å gå relativt bratt oppover grus og steinete terreng frem til vi kommer til crampon point. Her er det på med stegjern, og vi går i taulag oppover på breen. De siste par timene går vi på en rygg opp mot toppen. De siste par timene er luftige, men belønningen venter på toppen! Utsikten fra Kang Yatze II er fabelaktig og vi ser bort mot snøkledde topper i Himalaya, Ladakh, Zanskar og Karakoram langt i det fjerne. Vi returnerer til basecamp og videre ned til Nimaling hvor vi skal campe for natten. Toppstøtet tar ca. 10 - 12 timer totalt, så det det blir en lang og tøff dag, men når vi returnerer til campen får vi servert en deilig middag og får oss en god natts søvn.

Spektakulær utsikt fra toppen!

 

dag

14

Kongmaru La-passet og tilbake til Leh (5290 - 3500 moh)

Overnatting Hotell
Måltid F,L,M

Vi forlater Nimaling på morgenen, og før vi starter på nedstigningen skal vi over et nytt pass på 5290 moh, Kongmaru La passet. Etter ca. 2 timer er vi på toppen av passet og får utsikt mot Karakoram fjellene, Kang Yatze og Kina. Deretter starter nedstigningen gjennom en smal dal ned til Chogdo hvor vi blir hentet og kjørt tilbake til Leh. Dette er en annen vei enn veien vi gikk inn og vi får sett nye, flotte deler av dette fjellområdet. 

Vel fremme i Leh får vi en velfortjent dusj på hotellet før vi nyter en god middag sammen.

På vei ned i flotte omgivelser. Foto: Uden Sherpa

dag

15

Fra Leh til Delhi

Overnatting Hotell
Måltid F,-,-
Transport Fly

Vi drar fra Leh tidlig om morgenen og flyr til Delhi. Vi har ettermiddagen til fri disposisjon, og kan spise en avslutningsmiddag sammen.

dag

16

Ankomst Norge

Måltid F,-,-

Avreise til Norge tidlig om morgenen, ankomst om ettermiddagen.

Skriv ut

Utstyrsliste

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Husk at du også kan få tak i brukt turutstyr som fungerer utmerket.

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på: 23213070 / info@hvitserk.no

TIPS: Vi anbefaler å ha det viktigste i håndbagasjen, og at du reiser i fjellstøvlene og med skalljakke og bukse. Dette er viktig utstyr for fjellturen som er vanskelig å finne lokalt, dersom bagasjen skulle komme på avveie.

 

Undertøy

Vi anbefaler minst en boksershorts i ull til både kvinner og menn. For kvinner anbefales også bh/sportstopp i ull.

Sokker

Tynne innersokker, ull eller syntetiske. Tykke sokker i ull.

Ullundertøy

Det er lurt med ullundertøy som ikke er for tykt, men heller bruke flere lag. Dersom du liker superundertøy best kan du bytte ut ett sett, men vi anbefaler ull.

Fleecejakke

Ullgenser kan også brukes, men fleece er lettere og tørker raskere.

Skalljakke

Gore-Tex eller tilsvarende. Må tåle mye vind, ha god hette og ikke bli våt i snø og sludd. Bør være litt romslig og gjerne med ventilasjonsglidlås under armene.

Skallbukse

Gore-Tex eller tilsvarende. Seler kan være lurt for å holde snø og vind ute. Det er en fordel med lufteglidlåser langs sidene.

Regnponcho

En tynn og lett regnponcho hvis det skulle komme regn. Det kan bli klamt og varmt med skalljakken.

Dunjakke

Du kommer til å trenge denne på toppnatten. Medium tykkelse holder.

Turbukse

Til å bruke på de første etappene.

Shorts

Denne får bruk for! Eventuelt turbukse med avtagbare bein.

T-skjorte

Det kan være varmt de første dagene.

Hals/buff

Det kan stedvis være støvete på ruta, og da kan denne være fin å ha foran munnen. På toppnatta er den også god å ha.

Caps/solhatt

Solen kan være nådeløs, noe beskyttende på hodet er viktig! En paraply kan også være bra mot sola som steker. Kan eventuelt kjøpes i Leh.

Lue

Godlua til toppnatten.

Hansker

Et par gode hansker til toppnatten. Eventuelt votter om du lett fryser på hendene

Tynne vanter

Kan være godt å ha på ettermiddagen/kvelden, og ved dårlig vær i lavere strøk.

Fjellstøvler

Solide fjellstøvler for vinterbruk med god plass til tykke sokker. Det er viktig at sålen er så stiv som mulig slik at stegjernene sitter godt på.

Joggesko/trekkingsko

Trekkingsko med solid såle.

Stegjern

Kontroller at disse sitter godt på fjellstøvlene før du reiser. (Kan leies lokalt)

Klatresele

Vanlig klatresele eller alpinsele. Husk at den skal utenpå alt av tøy. (Kan leies lokalt)

Skrukarabin x 1

(Kan leies lokalt)

Klatrehjelm

(Kan leies lokalt)

Isøks

Det er fint med litt lengde slik at du kan støtte deg på den når du går. (Kan leies lokalt)

Gamasjer

Kan være kjekt, og beskytter støvlene mot fuktighet, støv og gjørme.

Vandrestaver

De som kan deles i tre deler er lettest å ta med i bagen.

Stor bag/ryggsekk

Ca 100-140 liter. Vi anbefaler bag, men ryggsekk fungerer også.

Dagstursekk

35-45 liter. Brukes på fjellet og som håndbagasje på flyet. Du trenger en sekk som kan romme termos, 3 liter drikke, kamera og litt klær.

Sovepose

Det vil variere fra å være mildt til kaldt på natta underveis på turen. En pose som tåler ca -10°C holder.

Liggeunderlag

Ta gjerne med et lett, oppblåsbart liggeunderlag for ekstra komfort. Vi får utdelt liggeunderlag av varierende kvalitet.

Solbriller og slalombriller

Gode, og solide solbriller med mørkt glass. Slalombriller fordi de dekker øynene godt og beskytter ansiktet mot vind.

Hodelykt

Husk nye batterier.

Drikkeflasker

2 stk litersflasker med trekk, slik at de ikke fryser så lett. En tykk ullsokk eller lignende gjør også nytten. En flaske bør kunne henge på sekken eller i beltet så det å drikke blir lett. Nalgene flasker med stor åpning og isolasjonstrekk er det beste.

Camelbak

Denne kommer du ikke til å angre på å ta med, vi drikker mye vann for å holde hodepinen unna. Vi anbefaler ikke Camelbak på toppnatten, selv om den er isolert. Den fryser ofte uansett.

Saft/sportsdrikk

Vi må drikke mye på turen, så hvis du synes det kan være vanskelig å drikke mye vann, kan det være lurt at du tar med litt sportsdrikk eller saft som kan blandes ut med vann.

Snacks/godteri

Nøtteblanding eller kjeks er lurt å ha på noen av de litt lengre dagsetappene, og til toppdagen. Sjokolade smelter i varmen!

Vanntette pakkposer

Det er veldig greit å pakke i vanntette poser for å holde orden i baggen, for å holde alt tørt og for å redusere volumet på f.eks dunjakka. Plastposer med ziplock kan også være fint å ha.

Toalettsaker

Tannbørste, tannkrem, et lite håndkle, våtservietter, antibac, 1-2 doruller til å bruke når vi går. I campene får vi papir.

Solkrem

Høy faktor, 25-50. Små tuber. Det er skarp sol i høyden. Husk stift til lepper og nese.

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, sportstape ol.

Halspastiller, det er fort gjort å få litt hoste.

Nesedråper – viktig for å åpne nesten ved forkjølelse

Paracet

Mageregulerende

Vi vil vite om personlige medikamenter du bruker, i tilfelle noe skulle skje, jfr. påmeldingsskjema og reisevilkår.

Vaksiner

Ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor, ellers kan vi anbefale Sentrum reisemedisin (reisemedisin.no). Du bør kontakte din fastlege eller reisepoliklinikk i god tid (minst 4 uker) før avreise for råd og veiledning vedrørende nødvendige vaksiner og helseråd.

Reisedokumenter

Pass, flybilletter, forsikringsbevis og vaksinasjonskort. Husk kopi av alle dokumenter et annet sted i baggen.

Penger/kort/visum

Det meste er dekket, men ha med penger til tips, visum og diverse utlegg.

Kamera

Husk nok plass på minnebrikken.

Batterier

Til kamera, hodelykt etc.

Sandaler

Gode sandaler som sitter godt på ved eventuelle elvekryssinger.

Paraply

God mot sol og regnskurer, kan kjøpes i Leh. (anbefales!)

Hva sier våre kunder?

Datoer og bestilling

Vis
lør 2. jul 2022 søn 17. jul 2022
Tor Olav Berg
Guide: Tor
Få ledige plasser
Kr. 34 900,-

Samarbeidspartnere