Ledige plasser på Hvitserkturer høsten 2017

Rekordmange har reist på tur med oss hittil i år, men vi har fortsatt noen ledige plasser til deg som vil bli med oss på reise i høst. Vi har både kortere turer i Norge, ukesturer i Europa og litt lengre turer til eksotiske destinasjoner ledig. Kanskje er det ledig plass på din drømmetur?

Her kan du se hvilke turer du kan melde deg på for resten av 2017. Har du lyst å forlenge sommeren med sykkel og salsa på Cuba? Eller frister det med en fjelltur i Pyreneene? Kanskje har du alltid drømt om å bestige Kilimanjaro? Vi har både høye fjell, sykling, ørkenvandring, kajakkpadling og fjellvandring på turkalenderen vår for høsten, har du lyst på en aktiv ferie er vi ganske sikre på at du finner en tur for deg i høst.

Ta kontakt med oss om du lurer på hvilken tur som passer deg best. 

Fjelltur i Lofoten

Bli med til det beste av Lofoten, for på denne turen gjennom Lofoten er vi innom flere av de fineste turmålene på den verdenskjente øygruppa. Vi reiser store deler av øygruppa på langs og overnatter i rorbuer i små, trivelige fiskevær.

Neste avreise: 19.08.2018

Fjelltur i Pyreneene

Bli med på en ukestur til fots gjennom de vakre fjellene i Pyreneene. Vi følger deler av ruten "Carros de Foc" og overnatter på sjarmerende hytter underveis. Vi starter turen i en nydelig landsby som heter Espot og går direkte derfra og ut i Aigüestortes nasjonalpark der vi skal tilbringe de neste fem dagene.

Neste avreise: 16.09.2018

Kajakkpadling i Kroatia

Det er ikke uten grunn at Kroatias skjærgård er et paradis for padlere. Den består av et tusentalls øyer og har varme kalksteinsklipper, urørte bukter, spennende grotter, krystallklart turkist vann, pittoreske landsbyer og vinranker som vokser helt ned i vannkanten. Bli med på vårt ukelange padleeventyr!

Neste avreise: 18.09.2018

Fjelltur i Highlands

Bli med på en ukestur til fots gjennom det vakre, skotske høylandet. Vi går store deler av den 154 kilometer lange West Highland Way. Turen starter i utkanten av Glasgow, går videre langs innsjøen Loch Lomond, gjennom vakkert åslandskap til foten av Ben Nevis (1344 moh.). Dette er Skottlands mest berømte fotturrute – og underveis besøker vi naturligvis også et whiskydestilleri.

Neste avreise: 30.09.2018

Cuba på sykkel

Vi reiser på en 9-dagers tur til Castros rike. Med frodig natur, solfylte strender, legendarisk musikk, livsglede, heftig salsa og verdens beste sigarer er Cuba et land man fort blir hektet på.

Neste avreise: 03.10.2018

Sykkeltur i Albania

Bli med på en ukes sykkeltur hvor vi opplever UNESCO-vernede steder, snødekte fjelltopper, vakre strender langs den albanske riviera, en genuint urørt kultur og usedvanlig vennlige mennesker!

Neste avreise: 13.10.2018

Fjelltur til Kilimanjaro

Har du en drøm om å bestige Kilimanjaro? Bli med Hvitserk på en uforglemmelig fjelltur til toppen av Afrika, hvor du beveger deg gjennom alt fra tett barskog til månelandskap med isbreer, fantastiske soloppganger, og ikke minst en utsikt som kommer til å ta pusten fra deg.

Neste avreise: 15.10.2018

Annapurna Sanctuary

Fotturen rundt fjellet Annapurna i Nepal er kåret til en verdens vakreste trekkingtur! På vår tur har vi plukket ut det beste av Nepal. Vi går gjennom små landsbyer omringet av spektakulær natur, majestetiske fjelltopper, levende kultur og historie, og ikke minst flotte og sjarmerende mennesker - og rett inn til Annapurna Basecamp. Underveis vil du kunne oppleve dagliglivet slik det foregår oppe i disse fjellområdene. Her kommer du tett innpå både voksne og barn, geiter og kyr. Se den fantastiske blomstringen på våren, hvor tusenvis av rododendronbusker står i full blomst. Det er grønt på bakken, rødt og rosa på trærne, hvite snødekte topper høyt der oppe og aller aller øverst, en knallblå himmel. Ikke rart Nepal er et av verdens vakreste land!

Neste avreise: 02.11.2018

På sykkel i Sør-Afrika

Denne turen egner seg for alle som vil oppleve vakker natur, spennende dyreliv og kultur fra sykkelsetet. I løpet av 14 innholdsrike dager sykler vi langs den kjente Garden Route med ville dyr og vingårder, vi er på jeep-safari og avslutter i en av de vakreste metropoler i verden - Cape Town.

Neste avreise: 03.11.2018

Fottur på Réunion

Med bugnende tamarindskog, stupbratte kraterkanter, viltvoksende orkideer og en av verdens mest aktive vulkaner, har Reunion slående vakre kulisser. Legger du til øyas franske atmosfære og innbyggernes sans for det kulinariske, kan du se frem til et uforglemmelig eventyr for både kropp og sjel.

Neste avreise: 06.11.2018

Fjelltur og frivillig arbeid i Nepal

Drømmer du om å oppleve Nepal og samtidig gjøre en innsats sammen med menneskene som bor og lever i Himalaya? Sammen med vår lokale samarbeidspartner tilbyr vi en unik opplevelse Everest-regionen i Nepal. Vi bor hjemme hos nepalesiske familier, arbeider sammen med dem på ulike prosjekter, overnatter i lokale tehus og går fjelltur i fotsporene til Everests førstebestigere! Turene varer i 17-dager og arrangeres hver høst med norske grupper og lokal turleder.

Neste avreise: 07.11.2018

Etiopia: Fottur i Simien-fjellene

Etiopia er fortsatt lite kjent og lite besøkt. Landet har naturlige kontraster og skiller seg fra andre østafrikanske land. Fra de spisse og høye toppene i Simien Mountains, med sitt høyeste fjell Ras Dashen på 4550 moh., til de lave fordypningene i Denakil, som ligger 120 meter under havet. Etiopia har aldri vært kolonialisert, og har gjennom flere tusen år utviklet sitt eget særskilte språk og sin egen kultur, kunst og arkitektur. Dette er en helt unik fottur hvor vi lover du blir positivt overrasket over både naturen og menneskene.

Neste avreise: 21.11.2018

Ørkenvandring i Sahara

Bli med oss på en ny og eksotisk fottur! Vi kombinerer ørkenvandring i gyldne Sahara med 1001 natt-magi i Marrakech. Marokko er Nord-Afrikas juvel og vi stortrives i det fargerike og vennlige landet. Vi tror du vil gjøre det samme!

Neste avreise: 24.11.2018