Høye fjell med Hvitserk

Hvitserk & Eventyrreiser AS er Norges ledende arrangør av ekspedisjoner- og eventyrreiser. Hvitserk har tretti års erfaring i norsk reisebransje, og sender hvert år omtrent 2500 gjester på fjellturer i Himalaya, Kilimanjaro, Andesfjellene og Europa. Her er en oversikt over hvilke fjell vi kan tilby.

Bestig Elbrus – Toppen av Europa

Som et russisk motsvar til Chamonix finner du ved foten av Elbrus overveldende frodige fjellsider toppet med taggete hvitkledde tinder som strekker seg langt innover det vakre nabolandet Georgia. Elbrus er med sine 5642 moh. Europas høyeste fjell og dermed en av de berømte "Seven Summits".

Neste avreise: 16.06.2019

Fjelltur til Kilimanjaro

Har du en drøm om å bestige Kilimanjaro? Bli med Hvitserk på en uforglemmelig fjelltur til toppen av Afrika, hvor du beveger deg gjennom alt fra tett barskog til månelandskap med isbreer, fantastiske soloppganger, og ikke minst en utsikt som kommer til å ta pusten fra deg.

Neste avreise: 05.07.2019

Fjelltur i Colombia

Bli med oss på en spennende turnyhet! I januar reiser vi på en innholdsrik rundtur i Colombia som både inkluderer en fem dager lang fjelltur til den 5221 meter høye vulkanen Tolima, karibisk kultur og overnatting på en vakker kaffefarm.

Neste avreise: 18.01.2020