Velg Opplevelse

Velg periode

Velg Fysisk Nivå

Vis
Sortering

Vintertur til Jakobsbakken: Et skjult paradis i Nord-Norge

Rett ved svenskegrensen finner du Jakobsbakken. En gammel gruveby idyllisk plassert i fjellheimen. Få har hørt om stedet, og det er akkurat det som gjør denne turen så spennende! Kort oppsummert kan den beskrives som fem fartsfylte dager fylt med fantastiske vinteropplevelser! Er du på jakt etter et skjult paradis i vinter som du kan ha nesten for deg selv?

NorgeNorge Nivå 2

5 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 24 990,-

Hundesledetur i Jotunheimens bakgård

Tilbring en langhelg med oss i Jotunheimen sin bakgård - vi skal nemlig på hundesledetur! I løpet av fire innholdsrike dager lærer vi å ta kontroll over vårt eget hundespann, før vi begir oss ut i det storslåtte norske vinterlandskapet. Er du ute etter et kortreist eventyr denne vinteren er dette turen for deg!

NorgeNorge Nivå 2

4 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 12 900,-

Hundekjøring, Trugetur og Kajakktur i Jotunheimen og Sognefjorden

Lær å ta kontroll over ditt eget hundespann i Jotunheimen sin bakgård, gå Kongevegen i vinterlandskap, padle kajakk på Sognefjorden og besøk en bortgjemt perle ikke langt unna Årdalstangen, alt sammen på denne ukesturen som tar deg fra fjell til fjord med den norske vinterlandskapet som bakteppe.

NorgeNorge Nivå 2

7 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 27 900,-

5 dagers vintereventyr i Lyngen

Ønsker du speide etter nordlys på den mørke nattehimmelen? Eller svinge isøksen dypt inn en frossen foss? Hva med et langrennskurs etterfulgt av en langrennstur ved foten av ville fjell? Hundekjøring kanskje? På denne turen får du oppleve alle disse aktivitetene og mye mer!

NorgeNorge Nivå 2

5 dager

Kun skreddersøm! Avreise etter avtale! Fra Kr. 19 000,-