Spørsmål og svar

Her finner du en oversikt over de spørsmålene vi får oftest - kanskje finner du svaret på det du leter etter her.

Sikkerhet og nivå på våre turer

For å få en god opplevelse er det viktig at du velger en tur som passer ditt nivå. Skalaene for fysisk nivå og risiko skal være et hjelpemiddel for at du skal finne riktig tur. I henhold til våre reisebetingelser stiller vi krav om at du som deltaker er godt nok forberedt for den aktuelle turen, og har satt deg inn i hva du skal være med på. Det er viktig at du leser mer om turen under turfakta for å få en forståelse for det fysiske nivået som kreves, og risikoen som er involvert på hver enkelt tur.

Bestilling og betaling

Her finner du litt mer informasjon om våre regler for bestilling og betaling. For eksempel depositum, sluttbetaling, avbestillingsregler og så videre.

Våre reisebetingelser

En nødvendig formalitet. Du må være inneforstått med vilkårene før du melder deg på en tur!

Reiseforsikring

På alle våre turer krever vi at du har en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport.

Informasjon om Covid-19

Pandemien vil fortsatt prege oss, og dessverre ha en innvirkning på gjennomføringen av våre turer på en eller annen måte. Vi vil gjøre denne innvirkningen så liten som mulig for alle parter og her er noen generelle råd og regler som vi må forholde oss til på reise framover.

Reise Alene ✔

Vi vet det er mange som er litt redde for å reise alene på tur. Det kan vi godt forstå, men hos oss blir du tatt godt vare på. Nesten halvparten av deltakerne våre reiser alene og kommer hjem med nye turvenner og gode minner. Kanskje finner du også en turkompis til ditt neste eventyr.

Hvitserkbaggen

Når du melder deg på tur med oss får du muligheten til å legge til bestilling av våre proffe Hvitserk-duffelbagger.

Turskole & Utstyrsguide

Her har vi samlet mye nyttig, og til tider unyttig, informasjon om utstyr, pakking til tur, hvordan trene til ekspedisjoner, og mye mye mye mer.

Gavekort fra Hvitserk - Gi bort en opplevelse i gave

Turgavekortet er den perfekte presangen til den som er glad i å reise. Gå sammen og spleis på en gave man kan leve lenge på, et eventyr! Vedkommende som er så heldig å få gavekortet i presang kan velge fritt blant fantastiske turer både sommer og vinter: Fotturer, sykkelturer, kajakkturer, skiturer, høye fjell, osv. Mulighetene er mange.

Utforsk verden med Hvitserk