Bestilling og betaling

Her finner du litt mer informasjon om våre regler for bestilling og betaling. For eksempel despositum, sluttbetaling, avbestillingregler og så videre.

Reise Alene ✔

Vi vet det er mange som er litt redde for å reise alene på tur. Det kan vi godt forstå, men hos oss blir du tatt godt vare på. Nesten halvparten av deltakerne våre reiser alene og kommer hjem med nye turvenner og gode minner. Kanskje finner du også en turkompis til ditt neste eventyr.

Nivå på våre turer

Alle Hvitserk sine turer innebærer at vi er fysisk aktive. Denne skalaen tar utgangspunkt i at man er på en tur hvor aktiviteten er et høydepunkt i seg selv. Vi vektlegger fysisk nivå, høyde over havet, om den er mentalt krevende, hvilke tekniske ferdigheter som kreves, lengden på turen og type overnatting.

Nivå på våre toppturer på ski

Alle Norrøna Hvitserk Adventure sine turer innebærer at vi er fysisk aktive. Denne skalaen tar utgangspunkt i at man er på en tur hvor aktiviteten er et høydepunkt i seg selv. Vi vektlegger fysisk nivå, høyde over havet, om den er mentalt krevende, hvilke tekniske ferdigheter som kreves, lengden på turen og type overnatting.

Tirsdagstrening

Noen tirsdager om høsten inviterer vi til fellestrening for alle som ønsker å svette i motbakker. Treningen er ypperlig for deg som skal på tur, har vært på tur eller som bare drømmer om tur!

Reiseforsikring

På alle våre turer krever vi at du må ha en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport.

Våre reisebetingelser

En nødvendig formalitet. Du må være inneforstått med vilkårene før du melder deg på en tur!

Hvitserkbaggen

Når du melder deg på tur med oss får du muligheten til å legge til bestilling av våre proffe Hvitserk-duffelbagger.

Spørsmål og svar

Her finner du en oversikt over de spørsmålene vi får oftest - kanskje finner du svaret på det du leter etter her.

Turskole & Utstyrsguide

Her har vi samlet mye nyttig, og til tider unyttig, informasjon om utstyr, pakking til tur, hvordan trene til ekspedisjoner, og mye mye mye mer.

Utforsk verden med Hvitserk