Bestilling og betaling

Her finner du litt mer informasjon om våre regler for bestilling og betaling. For eksempel despositum, sluttbetaling, avbestillingregler og så videre.

Depositum betales ved bestilling
24
timer etter
bestilling
Fri avbestilling

Depositum ikke refunderbart etter 24 timer

70
dager før
avreise
Restsum faktureres og betales
60-30
dager før
avreise
50% av totalsum refunderbar
30-0
dager før
avreise
Ikke refunderbart
Avreise

Gruppeturer

Gruppeturene våre bestiller du direkte på nettsiden. Hvis det er mange ledige plasser er avgangen markert i grønt, er det få ledige plasser er den markert i gult og når turen er full kan du sette deg opp på venteliste. Alle våre gruppeturer kan også gjennomføres som skreddersøm, hvis våre programførte turer ikke passer deg og din vennegjeng.

Finn drømmeturen

Skreddersøm

Ønsker du en skreddersydd turopplevelse, alene, sammen med familien eller vennegjengen kan vi selvfølgelig hjelpe deg med det. Ta gjerne kontakt med oss her og fortell litt om hva du ønsker deg – så får du et tilbud fra oss.

Kontakt oss

Mer informasjon

Ikke helt klar til å registrere deg ennå? Har du fortsatt spørsmål? Ikke noe problem - vi vil sørge for at turen du velger er den beste for deg! Klikk her for å sende oss en e-post med dine spørsmål eller forespørsler, og vi vil svare på tide med nøyaktige svar på dine spørsmål og en detaljert turpakke av turen du spør om.

Send oss spørsmål

Påmelding og betaling

For å bestille en tur med Hvitserk velger du tur og avreisedato og fyller inn bestillingsskjemaet. Alle bestillinger er bindende og størrelsen på depositumet avhenger av tur, vanligvis 7 500,-, men noe høyere på våre lengre ekspedisjoner. For turer som koster under 10 000,- forfaller hele beløpet ved påmelding. Sluttfakturaen vil du få tilsendt ca. 2 måneder før avreise.

Betaling med kredittkort

 • Depositumet betaler du direkte ved påmelding
 • Ca. 60 dager før avreise vil du motta en mail hvor du logger inn og betaler sluttfakturaen
 • Vi aksepterer Visa og Mastercard

Betaling med faktura

 • Du vil få tilsendt en depositumsfaktura innen 1 uke etter bestilling
 • Sluttfaktura vil du få tilsendt ca. 60 dager før avreise
 • For betaling med faktura tilkommer det et faktureringsgebyr på 100,- NOK

Avbestilling

 • Innen 24 timer kan du avbestille turen din helt kostnadsfritt
 • Etter 24 timer beholder vi depositumet ved avbestilling
 • Mellom 59 og 30 dager før avreise er det et avbestillingsgebyr på 50 prosent av turprisen
 • Mellom 29 dager og avreise er avbestillingsgebyret på 100 prosent av turprisen
 • Avbestilling av en tur må skje skriftlig til info@hvitserk.no

Garantert avreise

Heldigvis er det veldig sjelden vi må avlyse turer som er satt opp i programmet, men noen ganger får vi rett og slett ikke nok påmeldinger til å gjennomføre turene våre. For å gjøre det litt enklere for deg kan du se hvilke avreiser som er garantert i turoversiken vår – melder du deg på en tur med garantert avreise kan du være sikker på at vi har nok påmeldinger for å gjennomføre turen.

Forandringer i din bestilling

Hvis du ønsker å forandre din bestilling er vi selvfølgelig behjelpelig med det. Det er bare å ta kontakt med oss på kontoret. For endringer, for eksempel ved bytte av tur, tilkommer det normalt sett et endringsgebyr på 1 000,- NOK.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen. Se mer om forsikring under de ulike tursidene.

Hvis du ønsker hjelp til å bestille reiseforsikring kan vi bistå med det.

Vaksinasjon

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner som kreves for innreise dit du skal. Se også oversikt på www.vaksine.no.

Visum

På noen av våre destinasjoner trenger man visum for å få innreisetillatelse. Se under de ulike tursidene om det kreves visum for din destinasjon og hvordan du eventuelt skal gå frem for å ordne deg visum (gjelder for norske statsborgere).

Helseopplysninger

Hva vi krever av helseopplysninger avhenger av hvilken tur du skal på og du kan lese mer om det under de ulike tursidene våre. Generelt sett anbefaler vi en grundig legesjekk hvis du er over 60 år, uansett hvilken tur du skal reise på.

Relevante helseopplysninger må oppgis ved bestilling og til guiden ved turstart.

Reisegarantifondet

Hvitserk er medlem av reisegarantifondet og skulle Hvitserk gå konkurs før du får reist på tur vil du få tilbakebetalt alle kostnadene dine i forbindelse med turen.

Finn ditt eventyr.

Kilimanjaro med safari i Tanzania

Nå kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Tarangire, Tanzania.

Afrika Tanzania

13 dager

Fjelltur på Korsika

Vi pakker fjellstøvler og badeshorts og bruker en uke på å bestige noen av Korsikas høyeste fjell, samtidig som vi får tid til å nyte det beste den franske middelhavsøya har å by på av mat, vin og atmosfære.

Europa Frankrike

8 dager

Peru: Inca Trail med Machu Picchu og Salkantay

Alle må oppleve Machu Picchu en gang i løpet av livet. Det er en kulturskatt, og et syn de færreste glemmer.

Sør-Amerika Peru

16 dager

Utforsk verden med Hvitserk