Bestilling og betaling

Her finner du litt mer informasjon om våre regler for bestilling og betaling. For eksempel depositum, sluttbetaling, avbestillingsregler og så videre.

Depositum betales ved bestilling
24
timer etter
bestilling
Fri avbestilling

Depositum ikke refunderbart etter 24 timer

70
dager før
avreise
Restsum faktureres og betales
60-30
dager før
avreise
50% av totalsum refunderbar
30-0
dager før
avreise
Ikke refunderbart
Avreise

Påmelding og betaling

For å bestille en tur med Hvitserk velger du tur og avreisedato og fyller inn bestillingsskjemaet. Alle bestillinger er bindende og størrelsen på depositumet avhenger av tur, vanligvis 7 500,-, men noe høyere på våre lengre ekspedisjoner. For turer som koster under 10 000,- forfaller hele beløpet ved påmelding. Sluttfakturaen vil du få tilsendt ca. 2 måneder før avreise.

Betaling med kredittkort

 • Depositumet betaler du direkte ved påmelding
 • Ca. 60 dager før avreise vil du motta en mail hvor du logger inn og betaler sluttfakturaen
 • Vi aksepterer Visa og Mastercard

Betaling med faktura

 • Du vil få tilsendt en depositumsfaktura innen 1 uke etter bestilling
 • Sluttfaktura vil du få tilsendt ca. 60 dager før avreise
 • For betaling med faktura tilkommer det et faktureringsgebyr på 100,- NOK

Avbestilling

 • Innen 24 timer kan du avbestille turen din helt kostnadsfritt
 • Etter 24 timer beholder vi depositumet ved avbestilling
 • Mellom 59 og 30 dager før avreise er det et avbestillingsgebyr på 50 prosent av turprisen
 • Mellom 29 dager og avreise er avbestillingsgebyret på 100 prosent av turprisen
 • Avbestilling av en tur må skje skriftlig til info@hvitserk.no

Garantert avreise

Heldigvis er det veldig sjelden vi må avlyse turer som er satt opp i programmet, men noen ganger får vi rett og slett ikke nok påmeldinger til å gjennomføre turene våre. For å gjøre det litt enklere for deg kan du se hvilke avreiser som er garantert i turoversiken vår – melder du deg på en tur med garantert avreise kan du være sikker på at vi har nok påmeldinger for å gjennomføre turen.

Forandringer i din bestilling

Hvis du ønsker å forandre din bestilling ta kontakt med oss på kontoret. For endringer, for eksempel ved bytte av tur, tilkommer det normalt sett et endringsgebyr på 1 000,- NOK.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen. Se mer om forsikring under de ulike tursidene.

Hvis du ønsker hjelp til å bestille reiseforsikring kan vi bistå med det.

Vaksinasjon

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner som kreves for innreise dit du skal. Se også oversikt på www.vaksine.no.

Visum

På noen av våre destinasjoner trenger man visum for å få innreisetillatelse. Se under de ulike tursidene om det kreves visum for din destinasjon og hvordan du eventuelt skal gå frem for å ordne deg visum (gjelder for norske statsborgere).

Helseopplysninger

Hva vi krever av helseopplysninger avhenger av hvilken tur du skal på og du kan lese mer om det under de ulike tursidene våre. Generelt sett anbefaler vi en grundig legesjekk hvis du er over 60 år, uansett hvilken tur du skal reise på.

Relevante helseopplysninger må oppgis ved bestilling og til guiden ved turstart.

Reisegarantifondet

Hvitserk er medlem av reisegarantifondet og skulle Hvitserk gå konkurs før du får reist på tur vil du få tilbakebetalt alle kostnadene dine i forbindelse med turen.

Gruppeturer

Gruppeturene våre bestiller du direkte på nettsiden. Hvis det er mange ledige plasser er avgangen markert i grønt, er det få ledige plasser er den markert i gult og når turen er full kan du sette deg opp på venteliste. Alle våre gruppeturer kan også gjennomføres som private avganger, hvis våre programførte turer ikke passer deg og din vennegjeng.

Finn drømmeturen

Private avganger og skreddersøm

Ønsker du å reise på en av våre turer med venner og/eller familie kan vi sette opp private avganger. I Norge skreddersyr vi turopplevelser for deg alene, sammen med familien, eller med vennegjengen.

Les mer her

Mer informasjon

Ikke helt klar for å bestille tur ennå? Har du fortsatt spørsmål? Ikke noe problem - vi vil sørge for at turen du velger er den beste for deg! Klikk her for å sende oss en e-post med dine spørsmål, og vi vil hjelpe det så godt vi kan med å finne riktig tur.

Send oss spørsmål

Finn ditt eventyr.

Fottur i Irland

Irland er mer enn Guinness og folkemusikk. Irland er også Kerry Way, røff kyst og flotte fjell. På en ukes fottur skal vi boltre oss i den grønne øyas vakre natur. Vi bestiger Irlands høyeste fjell, Carrauntoohill, og vandrer i praktfullt kystlandskap.

Europa Irland

8 dager

Kajakkpadling i Hellas

Det Joniske hav er en drøm for kajakkpadlere - med sitt krystallklare vann, spennende grotter, idylliske fiskerlandsbyer - og ikke minst med sine vakre strender.

Europa Hellas

8 dager

Opplev Galapagos og Amazonas

Drømmetur! Galapagosøyene er et av de aller mest unike naturreservatene i verden. Dyrelivet her finner man ikke maken til noe annet sted. Vi skal også besøke Amazonasjungelen - begge deler på Hvitserk-måten med fotturer, snorkling med sjøløver og mye mer.

Sør-Amerika Ecuador,Galapagos

15 dager

Utforsk verden med Hvitserk