Turskole & Utstyrsguide

Her har vi samlet mye nyttig informasjon om utstyr, pakking til tur, hvordan trene til ekspedisjoner, og mye mer.

Vi har også laget en egen serie som vi har kalt "Ekspedisjonsskolen" . I over 25 episoder får du vite stort sett alt du trenger å tenke på i forkant av en lang ekspedisjon, eller en kortere tur. Her finnes det noe for alle! Lær av våre profesjonelle guider og ansatte, og ta kontakt med oss om det er noe du føler mangler. Vi brenner for friluftsliv og ønsker at alle skal komme seg trygt ut på tur i hele verden.

Vimeo ligger alle episoder av ekspedisjonsskolen og andre filmer du kan drømme deg bort i.

Ekspedisjonsskolen 

Sesong 1

I denne sesongen av Ekspedisjonsskolen viser vi deg hvordan du forbereder deg fysisk, hva slags utstyr som er nødvendig for å lykkes og gir deg flere gode tips for en velykket tur og ekspedisjon.

Bruk avspilleren til å bla gjennom episodene og velg din video!

Ekspedisjonsskolen 

Sesong 2

I denne sesongen av Ekspedisjonsskolen viser våre proffesjonelle guider deg hvordan du planlegger det perfekte eventyret. Det er mye å tenke på men med riktig prioriteter og fokus, er selv de drøyeste ekspedisjonene innenfor rekkevidde. 

Bruk avspilleren til å bla gjennom episodene og velg din video!

Pakking av Havkajakken 

Med guide og kajakkinstruktør Elisabeth Nilsson

I to videoer viser vi deg hvordan du på mest mulig effektiv måte organiserer og pakker havkajakken. Elisabeth har flere års erfaring som guide og instruktør og kan mer en de fleste om kajakk! Forbered deg skikkelig og få mer ut av kajakkturen.

 

5 tips for å nå toppen av Kilimanjaro

Hvert år har vi i Hvitserk med oss over 400 gjester til Kilimanjaro! Vi har reist til fjellet siden 70-tallet da en av selskapets grunnleggere hadde en sentral rolle i å bygge nasjonalparken. Les våre fem tips om å nå toppen av Afrika.

Trening til Høye Fjell - Tips og triks til deg som skal opp i høyden

Mange lurer på hva som skal til for å dra på tur med Hvitserk til høye fjell. Her gir vi deg våre beste tips til hva du kan gjøre i forkant av turen.

Bjørn Stange Ankre
06. januar 2018 av Bjørn Stange Ankre

Utforsk verden med Hvitserk