Reise Alene ✔

Vi vet det er mange som er litt redde for å reise alene på tur. Det kan vi godt forstå, men hos oss blir du tatt godt vare på. Nesten halvparten av deltakerne våre reiser alene og kommer hjem med nye turvenner og gode minner. Kanskje finner du også en turkompis til ditt neste eventyr.

"Det beste er å reise alene sammen med andre. Da blir man jo kjent med nye! Har fått flere nye mer likesinnede venner på den måten."

- Tilbakemelding på vår Facebookside

Omtrent halvparten av våre gjester reiser alene

Turene våre er sosiale - vi reiser i små grupper og har felles mål og samme interesser. Omtrent halvparten av gjestene våre reiser alene. Det er ingen ekstrakostnader forbundet med dette, og du deler rom eller telt med en annen turdeltager av samme kjønn.

Møt andre med like interesser

Fordi vi på tur har fellesinteresser og det samme målet med reisen, blir det alltid trivelig stemning - enten du ikke kjente noen i gruppa eller visste hvem andre var. Turene våre egner seg derfor svært godt for gjester som er på jakt etter nye turkamerater som deler de samme reisedrømmene.

Reise Alene? "Det går helt fint! Og å dele telt med en du ikke kjenner fra før går også fint - like barn (turglade) leker best!"

- Tilbakemelding fra fornøyd deltaker

Blogg: Å Reise Alene på Tur med Hvitserk

Else Bakkevig (49) har vært på flere turer med Hvitserk, både alene og med turfølge. Hun har bla vært på Kilimanjaro, reist til Oman og Japan alene, padlet kajakk på Grønland sammen med en hun møtte på Kilimanjaro-turen og reist med venninner til korsika. Med andre ord ei dame med lang erfaring fra både det å reise alene og med venner.

Ingen ting å bekymre seg for

Hun forteller at hun før sin første tur alene var veldig spent på å møte resten av gruppa på Gardermoen, men skjønte raskt at det å reise på tur alene ikke var noe å bekymre seg for.

Kompetente, omgjengelige, trygge og rause

- Det er veldig greit å reise alene med Hvitserk. Opplegget for turene er bra og guidene jeg har hatt gleden av å være på tur med har vært helt topp: Kompetente, omgjengelige, trygge og rause. 

LES HELE BLOGGEN HER!

Bli med på tur! Du kommer ikke til å angre.

Lurer du på hvor du skal starte? Vi hjelper deg.

Kilimanjaro med safari i Tanzania

Nå kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Tarangire, Tanzania.

Fjelltur i Dolomittene

Bli med oss på fjelltur i de vakre Dolomittene. I tillegg til fem spektakulære turdager drar vi også til Venezia og padler kajakk på de verdensberømte kanalene.

Finnmarksvidda på ski

Det er vilt og eksotisk i Finnmark, og skituren over vidda er en fin test hvis du drømmer om en polar ekspedisjon.

Utforsk verden med Hvitserk