Reise Alene ✔

Vi vet det er mange som er litt redde for å reise alene på tur. Det kan vi godt forstå, men hos oss blir du tatt godt vare på. Nesten halvparten av deltakerne våre reiser alene og kommer hjem med nye turvenner og gode minner. Kanskje finner du også en turkompis til ditt neste eventyr.

Reise Alene? "Det går helt fint! Og å dele telt med en du ikke kjenner fra før går også fint - like barn (turglade) leker best!"

- Tilbakemelding fra fornøyd deltaker

"Det beste er å reise alene sammen med andre. Da blir man jo kjent med nye! Har fått flere nye mer likesinnede venner på den måten."

- Tilbakemelding på vår Facebookside

Omtrent halvparten av våre gjester reiser alene

Turene våre er sosiale - vi reiser i små grupper og har felles mål og samme interesser. Omtrent halvparten av gjestene våre reiser alene. Det er ingen ekstrakostnader forbundet med dette, og du deler rom eller telt med en annen turdeltager av samme kjønn.

Møt andre med like interesser

Fordi vi på tur har fellesinteresser og det samme målet med reisen, blir det alltid trivelig stemning - enten du ikke kjente noen i gruppa eller visste hvem andre var. Turene våre egner seg derfor svært godt for gjester som er på jakt etter nye turkamerater som deler de samme reisedrømmene.

Blogg: Å Reise Alene på Tur med Hvitserk

Else Bakkevig (49) har vært på flere turer med Hvitserk, både alene og med turfølge. Hun har bla vært på Kilimanjaro, reist til Oman og Japan alene, padlet kajakk på Grønland sammen med en hun møtte på Kilimanjaro-turen og reist med venninner til korsika. Med andre ord ei dame med lang erfaring fra både det å reise alene og med venner.

Ingen ting å bekymre seg for

Hun forteller at hun før sin første tur alene var veldig spent på å møte resten av gruppa på Gardermoen, men skjønte raskt at det å reise på tur alene ikke var noe å bekymre seg for.

Kompetente, omgjengelige, trygge og rause

- Det er veldig greit å reise alene med Hvitserk. Opplegget for turene er bra og guidene jeg har hatt gleden av å være på tur med har vært helt topp: Kompetente, omgjengelige, trygge og rause. 

Les hele bloggen her

Lurer du på hvor du skal starte? Vi hjelper deg.

Kilimanjaro med safari i Tanzania

Nå kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Tarangire, Tanzania.

Afrika Tanzania

13 dager

Fjelltur i Dolomittene

Bli med oss på fjelltur i de vakre Dolomittene. I tillegg til fem spektakulære turdager drar vi også til Venezia og padler kajakk på de verdensberømte kanalene.

Europa Italia

8 dager

Finnmarksvidda på ski

Det er vilt og eksotisk i Finnmark, og skituren over vidda er en fin test hvis du drømmer om en polar ekspedisjon. Her får du nemlig en smakebit på hva slike turer handler om, med endeløse vidder, lave temperaturer og mange timer på ski. De koselige, avsidesliggende og tradisjonelle hyttene vi bor på underveis er også ypperlige lokasjoner for å se nordlyset på kvelden!

Norge Norge

4 dager

Sikkerhet og nivå på våre turer

For å få en god opplevelse er det viktig at du velger en tur som passer ditt nivå. Skalaene for fysisk nivå og risiko skal være et hjelpemiddel for at du skal finne riktig tur. I henhold til våre reisebetingelser stiller vi krav om at du som deltaker er godt nok forberedt for den aktuelle turen, og har satt deg inn i hva du skal være med på. Det er viktig at du leser mer om turen under turfakta for å få en forståelse for det fysiske nivået som kreves, og risikoen som er involvert på hver enkelt tur.

Hvitserkopplevelsen

For å oppsummere med det viktigste; På tur med oss får du oppleve alle grunnene til at aller fleste som har vært på tur med oss en gang, reiser med oss igjen og igjen. For har du først vært «Hvitserker» en gang, kan vi nesten garantere at du blir det for livet.

Bestilling og betaling

Her finner du litt mer informasjon om våre regler for bestilling og betaling. For eksempel depositum, sluttbetaling, avbestillingsregler og så videre.

Utforsk verden med Hvitserk