Tirsdagstrening

Noen tirsdager om høsten inviterer vi til fellestrening for alle som ønsker å svette i motbakker. Treningen er ypperlig for deg som skal på tur, har vært på tur eller som bare drømmer om tur!

Uformell og sosial treningsøkt

Noen tirsdager om høsten inviterer vi til fellestrening for alle som ønsker å svette i motbakker. Treningen er ypperlig for deg som skal på tur, har vært på tur eller som bare drømmer om tur! Bli med på en uformell og sosial treningsøkt fra p-plassen ved Bogstadvannet til toppen av Wyllerløypa tirsdager kl. 18.30.

Møt andre entusiaster

Oppmøte er innerst på p-plassen ved Bogstadvannet, går langs skogsbilveien til toppen av Wyllerløypa, ned til bunn av Tryvann skisenter og samme vei tilbake. Du velger selv om du vil bære tung sekk, trekke dekk, gå med lett dagstursekk eller bare gå tur med bikkja.

Vi forsøker å stille med en guide fra Hvitserk på hver fellestrening,  men hvis vi ikke klarer det så er håpet vårt at vi kan bli en fast gjeng som koser oss på treningstur, med og uten "guide".

I Bergen er det også en gjeng med Hvitserkere som ofte forsøker å trene sammen.

Tren deg opp til tur!

Nordvestpassasjen på ski

Opplev Nordvestpassasjens indrefilét. Dette er en polar drøm i historiske omgivelser - og kanskje vi møter Amundsens etterkommere?

Nord-Amerika Canada

22 dager

Aconcagua - Vacasdalen

Det er store sjanser for at Aconcagua blir den mest anstrengede, krevende og råeste naturopplevelsen din noensinne. På denne turen står utfordringene og opplevelsene i kø, og med sine 6962 moh er dette en skikkelig ekspedisjon.

Sør-Amerika Argentina

26 dager

Grønlandskryssing med ski og pulk

Bli med på en av verdens vakreste skiturer! 600 kilometer på ski gjennom isødet krever sitt, men belønningen er enorm.

Europa Grønland

31 dager

Utforsk verden med Hvitserk