Kajakkturer med Hvitserk

Fra kajakken opplever du verden fra et nytt perspektiv og Hvitserk har kajakkturer til både kalde og varme strøk, verden rundt. Våre proffe guider passer på å gi deg en sikker, inspirerende og uforglemmelig reise i kajakken, som vi mener er en av de aller beste måtene å reise på!

på Kajakktur i Norge, Grønland, Svalbard, Hellas og Krotia

Med Hvitserk kan du bli med på kajakkturer til noen av de mest eksotiske og ekstreme stedene i hele verden, som for eksempel langs vakre Helgelandskysten, Svalbards spektakulere brefronter og omgitt av isfjell i Grønlands magiske fjorder. Foretrekker du varmere farvann kan vi friste med kajakkeventyr i både Kroatia og Hellas, hvor vi besøker stille laguner, koselige havneområder og slår leir på ubebodde små øyer. Våre guider har lang erfaring fra livet i kajakk, så du kan føle deg trygg, ivaretatt og ha fokus på omgivelsene og naturopplevelsen. I klassisk Hvitserkstil tar vi med alt vi trenger i kajakken og blir ute på tur i flere dager hvor vi bor i telt og lever livet under stjernene. Kajakken lar oss besøke steder normalt utilgjengelig til fots og gir oss muligheten til avstikkere med fjellstøvler på beina, for å strekke på kroppen og komme oss opp på toppene i nærområdet. 

Kajakktur i Hellas med Hvitserk 

kajakkopplevelser utenom det vanlige

Under finner du alle Hvitserk sine kajakkturer, i verden og i norge. Fellestrekk er at du blir møtt av hyggelig og kunnskapsrik norsk turleder som brenner for området. Kanskje ønsker du deg til havkajakkens vugge i Grønland eller de krystallklare vann og spennende grottene i sør? 

Hvitserk Kajakk Svalbard Kirsti Puro

 

 

Kajakkpadling på Sognefjorden

Opplev noen av Norges flotteste fjorder på denne seks dager lange padleturen. Vi camper på vakre teltplasser, går spektakulære fjellturer og opplever det verdenskjente norske fjordlandskapet fra kajakkene!

Neste avreise: 04.07.2019

Kajakkpadling på Helgeland

Ikke uten grunn er det mange som kaller Helgelandskysten «Det perfekte padleparadiset». Tusenvis av øyer, krystallklart vann, kritthvite strender og trivelige fiskevær gir en fantastisk ramme rundt denne firedagersturen. Vi bor og spiser på små, særegne utvær og avslutter turen i verdens-arv området Vega.

Neste avreise: 18.07.2019

Kajakkpadling på Svalbard

Bli med på et fantastisk kajakkeventyr på Svalbard i sommer. Nordenskioldbreen, Isfjorden og den forlatte byen Pyramiden er bare noen av høydepunktene underveis i dette arktiske sommereventyret.

Neste avreise: 30.07.2019

Kajakkpadling i Kroatia

Det er ikke uten grunn at Kroatias skjærgård er et paradis for padlere. Den består av et tusentalls øyer og har varme kalksteinsklipper, urørte bukter, spennende grotter, krystallklart turkist vann, pittoreske landsbyer og vinranker som vokser helt ned i vannkanten. Bli med på vårt ukelange padleeventyr!

Neste avreise: 25.09.2019