Fottur og elverafting i Costa Ricas tropiske villmark

Bilder & Video
Norsk Guide Favoritt
Fysisk 3/6   Risiko 3/6 15 dager 10-16 deltakere Fra Kr. 49 900,-

Costa Rica er det lille landet i Mellom-Amerika med de store målene! Landet er for lengst satt på verdenskartet blant forskere og naturvernere for sitt helt unike biologiske mangfold og i dag er 1/3 av landet fredet i form av naturreservater og nasjonalparker.

Høydepunkter

 • Vulkanen Turrialba
 • Pilgrimsbyen Cartago
 • Fotturer i Turrialba - dalen
 • Padling på den vakre elven Pacuare
 • Jungelvandring i Osa

Ingen land i verden har større biodiversitet enn Costa Rica og landet byr på høye fjell, aktive vulkaner, tåkeskoger, elveløp og fossefall, tropisk regnskog, fantastiske strender og ikke minst et mangfoldig plante- og dyreliv.

Etter ankomst og første natt i hovedstaden San José, starter vi eventyrreisen med et besøk på den aktive vulkanen Irazú og byvandring i Cartago, landets første hovedstad og viktigste pilegrimsby. Vi fortsetter til den vakre Turrialba-dalen og er nå virkelig utenfor turistenes allfarvei. Her skal vi de neste fire dagene bevege oss til fots i fjellene og på flåter langs den vakre elven Pacuare. Her bor indianerstammer fremdeles på tradisjonelt vis og vi får ta del i deres daglige rutiner. Etter to dager til fots i ulendt fjell-terreng setter vi oss på flåter for å rafte siste delen av elven Pacuare. Vi setter opp camp langs elvebredden og lever som naturens barn i et utrolig frodig og vakkert landskap.

Vi forlater den Karibiske delen av landet og setter kursen helt sør på Stillehavskysten til halvøya Osa, Costa Ricas siste tropiske villmark. Her venter jungelvandring i et område som vår guide har erklært må være paradis på jord for en aktiv og naturinteressert eventyrer. Sammen med lokale naturguider kan vi garantere at du vil både se og lære mye nytt i et området som av National Geographic blir omtalt ”det mest biologisk intense stedet på jord”.

Vi avslutter eventyrreisen med et par dager ved kysten, hvor regnskogen møter Stillehavet, og du har de flotteste strendene nesten helt for deg selv. Turen krever ingen tidligere erfaring fra rafting.

Fysisk nivå og risiko

For å få en god opplevelse er det viktig at du velger en tur som passer ditt nivå. Skalaene for fysisk nivå og risiko er generelle. Det er viktig at du leser mer om turen under turfakta for å få en forståelse for nivået som kreves, og risikoen som er involvert på hver enkelt tur.

Les mer om fysisk nivå og risiko her.

Fysisk: 3

På disse turene er enkelte av etappene krevende. På fjellturer med denne graderingen er det ofte enkelte lange dagsetapper, og/eller et krevende toppstøt der det kan bli kaldt. Du må stå på for å nå målet, og ha et godt treningsgrunnlag og god helse før avreise. Vi sover i telt og/eller på hytter og hotell, men man må ikke ha erfaring med teltliv for å være med. Hvis turen inneholder aktiviteter som kajakk, sykkel, klatring, bre, ski/topptur, er det en fordel at man har erfaring med dette. Les mer om graderingen på våre turer her

Risiko: 3

Aktiviteter/turer med noe risiko. Enkelte hendelser kan skje, og de kan være av en slik karakter at de kan kreve profesjonell hjelp. Les mer om graderingen på våre turer her

Hva er inkludert

 • Fly t/r
 • All overnatting
 • Alle måltider som beskrevet i dag til dag programmet
 • All lokal transport tilknyttet turprogrammet

Se fullstendig liste under Turfakta.

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss: info@hvitserk.no / 23213070

Skriv ut

Turfakta

Vanskelighetsgrad

Dette er en middels krevende tur, og er du i normal hytte til hytte-form og har gått endel på tur - så er dette ikke noe problem! 

Les mer om graderingen på våre turer her.

Turforberedelser

De fleste av turene våre inneholder fysiske utfordringer. Du bør være turvant og i normalt god fysisk form for å delta. Lengre fotturer i marka og f. eks ”hytte til hytte” eller telttur i fjellheimen er god oppladning.

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter.

Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet.  Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Klima

Det er to sesonger i Costa Rica. Den tørre tiden er fra november og ut april. Resten av tiden er det regntid. Det er et tropisk klima med en snitttemperatur på 28 grader året rundt om dagen, og ned mot 22 grader om natten. Det er sterk sol hele året og det er nødvendig å bruke den sterkeste solfaktoren. Langermede tynne skjorter er gode å bruke. Det forkommer små mengder mygg av og til, men er ikke noe problem. Ta med myggmiddel hvis du er veldig plaget, eller kan det kjøpes i Costa Rica.

Vil du se værmeldingen de nærmeste dagene fremover? Sjekk www.yr.no og fyll inn reisemålet.

Penger

Den nasjonale valutaen i Costa Rica er colones (ca. 500 colones = 6 kr.) US dollar er akseptert omtrent alle steder. Det anbefales å ta med litt USD i små sedler, 20 eller mindre. Ellers er det minibanker i den nærmeste byen hvor det kan tas ut mer ved behov.

Tid og tidssoner

Costa Rica ligger 7 timer "bak" Norge (8 timer når det er sommertid i Norge). Når klokka er 13:00 (14:00) på dagen her hjemme er den 06:00 i Costa Rica.

Pass og visum

Nordmenn trenger gyldig pass (normalt med gyldighet minimum 6 mnd etter hjemkomstdato). Se også gjeldende visumregler på UD sine landsider. Velg land, og se på innreisebestemmelser under Reiseinformasjon. Her finner du også annen nyttig informasjon. 

Vaksinasjoner og helse

Ta kontakt med ditt legesenter for ytterligere informasjon om vaksinasjoner som kreves for innreise dit du skal. Se også oversikt på FHI sine sider om reisevaksiner.

Hvis du er over 60 bør du ta en grundig legesjekk før turen. Gjør legen oppmerksom på at det dreier seg om en tur med fysiske anstrengelser og hvor vi beveger oss utenfor allfarvei. Det er viktig at du fyller ut alle deler av påmeldingsskjemaet (særlig der vi ber om informasjon om helse og allergier), og gir oss beskjed hvis det er noe vi må være oppmerksomme på i forkant av og under turen.

Relevante helseopplysninger som kan ha påvirkning for turen skal også kommuniseres til guiden ved turstart.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring.
 • Dekker forsikringen din tap av reisens formål?
 • Reisegods
 • Forsinkelser

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag for dag-programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

Pris inkluderer

 • Flyreise Oslo - Costa Rica tur/retur
 • All landtransport i moderne kjøretøy
 • Innenriksfly Costa Rica
 • Overnatting i delt dobbeltrom
 • Alle måltider som spesifisert i dag-til-dag-programmet:  
  F = frokost, L = lunsj, M = middag)
   

Pris inkluderer ikke

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i programmet
 • Alkoholholdig drikke
 • Enkeltromstillegg -  3800kr
 • Tips
 • Personlige utgifter
 • Ekstra på hoteller (som klesvask, minibar, telefon, romservice o.l.)
   

Øvrig informasjon

Er det tett opp til avreise, ta kontakt. Kanskje får vi deg med likevel.

Dag for dag

dag

1

Avreise

Transport Fly

Vi reiser fra Norge på morgenen og flyr til Costa Rica. Ved ankomst på Juan Santamaría International Airport i San José blir vi møtt av vår guide og transportert til vårt hotel, hvor vi kan slappe av etter en lang dag på reise og justere oss til den nye tidssonen.

dag

2

Aktiv vulkan & lokal kaffe

Overnatting Lodge
Måltid F/L

Costa Rica har mange aktive vulkaner og i dag skal vi besøke vulkanen Turrialba som er landets mest aktive. Sammen med lokal guide går vi en runde på cirka 6 km i 3 000 meters høyde. Her går vi gjennom «den brente skogen», forlatte landsbyer og får virkelig se og oppleve vulkanens krefter på nært hold.

Etter besøk på vulkanen kjører vi videre til Aquiares hvor vi blir tatt imot som hedersgjester i  hovedhuset hvor lunsj og nybrent kaffe venter. Costa Rica er verdenskjent for sin kvalitetskaffe og etter lunsj blir vi tatt med på en reise i kaffens verden hvor vi lærer alt fra historien til dyrking og kvalitetssikring til det som på folkemunne blir omtalt som «grano de oro» (gullkorn). Turen avsluttes med en såkalt «coffee cupping» som er en kaffesmaking hvor en sammenligner en rekke ferdig tilberedte kopper med kaffe, for å kunne peke ut smaksegenskaper ved de forskjellige.

Vi overnatter på en familiedrevet lodge i utkanten av Turrialba med vakkert utsyn over dalen.

P.S. Hovedbagasjen legges igjen på lodgen i Turrialba. Vi pakker med oss det vi trenger for de neste fire dagene i dagstursekken og evt. i en liten bag/tørrpose.

 Vi blir kjent i kaffens verden

dag

3

Kortreiste og lokale opplevelser i Turrialba

Overnatting Vertsfamilie
Måltid F/L/M

Vi starter dagen med et besøk på Nortico Cacao Farm som eies og drives av en norsk/costarikansk familie som bor i Turrialba. Her vil vertskapet ta imot oss og fortelle om kakaodyrking og historien til frukten som blir omtalt som «mat til Gudene». Etter en vandring på gården blant kakaotrær og andre eksotiske frukter avslutter vi med å få lage vår egen sjokolade av de beste råvarer.

Vi fortsetter til Finca ViaLig hvor familiens mor venter oss med god og tradisjonell lunsj.
Etter lunsj viser de oss sin flotte sommerfuglhage og hvordan de produserer de vakreste sommerfugler som eksporteres til blant annet naturhistoriske museum rundt omkring i verden.

Fra Finca ViaLig er det en kort kjøretur til den lille landsbyen Mollejones hvor verstsfamiliene venter på oss. Her blir vi plassert to og to i hvert vårt hjem og på kvelden er vi  invitert til felles middag og folkedans på skolen.

dag

4

Fottur fra Mollejones til Tres Equis

Overnatting Hytte
Måltid F/L/M

Etter tidlig frokost hjemme hos vertsfamiliene våre er vi klare for en god dag til fots i fjellene langs elven Pacuare. På turen har vi med oss en «baqueano», lokal kjentmann, som skal guide oss på vandringen gjennom tåkeskog, dyrka mark og reservater hvor Cabecar fremdeles bor, en av de få gjenlevende urbefolkningene på Costa Rica.
Fotturen tar ca 8 timer.

Vel fremme i Tres Equis bor vi på hytter med fantastisk utsikt over fjellene vi akkurat har vandret gjennom.

 

dag

5

Rafting på Río Pacuare

Måltid F/L/M

Etter frokost går vi ned til elvebredden; en tur som tar ca 45 minutter. Her venter våre rafting- og kajakkguider på oss med alt som trengs av flåter og sikkerhetsutstyr for de neste to dagene på elva.

Río Pacuare er en svært populær elv for rafting og elvepadling og er rangert som en av verdens ti beste elveturer. Regnskogen som omgir elva er hjemmet til noen tusen Cabecar, og skogen har et rikt fugle- og dyreliv. Vi skal bli med på en utrolig rafting gjennom regnskogen på klasse III-IV stryk. Vi passerer flere fossefall, trange dalkløfter og er omkranset av eksotiske planter og dyr. Vi bor i en camp langs elvebredden og lever som naturens barn i tropisk villmark.

P.S. Vel fremme i camp kan en velge å bli med på mer adrenalinfylte aktiviteter som Canopy (Zip-line) og Tarzan Swing. Dette kan bestilles og betales direkte i camp.

 Rafting på Pacuare!

dag

6

Tsiobata

Måltid F/L

Det er spesielt å sove langt inne i regnskogen, og en våkner gjerne tidlig når naturen våkner til liv.

Etter frokost tar vi en fottur til Tsiobata, en Cabecar landsby i nærheten av campen vår.
Det lille samfunnet i Tsiobata er en flott opplevelse for å se hvordan noen av de mest fjerntliggende innfødte i Costa Rica bor i dag. Her får vi servert lunsj før vi går tilbake til camp og gjør oss klar for siste del av rafting-eventyret.

Río Pacuare munner ut i Karibien hvor bussen venter på oss og kjører oss tilbake til

Lodgen i Turrialba hvor rene klær og kaldt i glasset venter.

P.S. Raftingen er sammen med profesjonelle guider og topp sikkerhetsutstyr.
Det kreves ingen erfaring på forhånd.

 

dag

7

Turrialba – Osa

Overnatting Lodge
Måltid F/M

I dag venter reisens lengste transportdag. Vi forlater Karibien og reiser sørover mot Stillehavskysten, og halvøya Osa. Vi kjører på gode veier i buss med air-condition og får sett utrolig mye av landet. Vi spiser lunsj på en hyggelig restaurant underveis og ankommer Osa på ettermiddagen og skal de neste to nettene bo på en av Costa Ricas aller mest spesielle og isolerte lodger. Her er det stor fare for at fargerike Ara-papegøyer vil forstyrre ettermiddagshvilen din.

P.S. Vi legger hovedbagasjen igjen i bussen vår når vi ankommer lodgen vår i Osa denne ettermiddagen. Klær, toalettartikler og utstyr for de neste 6 dagene må være pakket i dagstursekken og evt. i en annen liten bag/tørrpose. Hovedbagasjen får du igjen i San José.

 

dag

8

Fugletitting & nattevandring på Osa halvøya

Overnatting Lodge
Måltid F/L/M

I dag har vi en rolig dag etter mange opplevelser og kan lade batteriene før turens siste lange vandring gjennom regnskogen til Stillehavet.

Vi anbefaler allikevel å bli med vår lokale guide på fugletitting ved soloppgang  og nattvandring ved solnedgang - for å se etter reptiler, edderkopper og andre nattdyr
(Disse guidede turene er inkludert i prisen).

Ellers står dagen til fri disposisjon! Det er flere fine turstier rundt lodgen, og en hengekøye til hver og en av oss om det er det som skulle friste mest. En kan også velge å bli med på en kajakktur i Golfo Dulce som er en av tre tropiske fjorder i Stillehavet.

 

dag

9

Vandring gjennom Nasjonalparken Corcovado

Overnatting Sovesal
Måltid F/L/M

Vi har en veldig tidlig start denne morningen, og kjører med traktor og vogn gjennom tett skog og små elver til Los Patos Skogvokterstasjon, en av inngangene til Corcovado Nasjonalpark som er selve kronjuvelen blant Costa Ricas mange vernede naturområder. Herifra følger vi god sti cirka 20 kilometer helt frem til Sirena Skogvokterstasjon, hvor vi skal bo de neste to nettene. Disse dagene har vi størst sjanse til å se det mangfoldige dyrelivet i Costa Rica, og vi vil ganske sikkert få øye på både dovendyr, villsvin, tapir, fire forskjellige typer aper og et vell av papegøyer, tukaner og andre fugler.

Fotturen tar ca 8 timer inkludert mange fotostopp og gode matpauser. De første to timene er det en del opp og ned, men etter hvert flater terrenget og det er lett vandring. Beregn deg på å måtte vade over noen elver.

På Sirena bor vi i køyesenger på sovesal med felles dusj- og toalettanlegg av bra standard.

 

dag

10

Fotturer og dyresporing i Corcovado

Måltid F/L/M

I dag lar vi den største dagstursekken ligge igjen på skogvokterstasjonen mens vi tar flere småturer rundt Sirena. Det er her det er størst sjanse for å se mye ville dyr, og vi starter før solen står opp da det er størst aktivitet i skogen. Første tur er før frokost, andre før lunsj og den siste like før det blir mørkt. Du velger selv om du blir med på alle sporingene, alternativt kan du bli igjen på Sirena med en god bok hvis du ønsker å stå over den varmeste vandringen midt på dagen. Vi har vært heldige å sett utrolig mye på tidligere turer, fra puma til tapirer, men da dette er ville dyr er det selvsagt ingen garanti.

dag

11

Drake Bay

Måltid F/L/M

Vi får tid til en siste morgentur før vi spiser frokost på Sirena. Etter frokost pakker vi med oss tingene våre og går til stranden hvor vi blir hentet med båt.

Båtturen fra Sirena til lodgen vår utenfor Drake Bay er utrolig flott da området har en fantastisk vakker kystlinje hvor regnskogen møter Stillehavet.

Her bor vi på en av landets flotteste lodger og skal nyte litt mer komfort og luksus enn vi har gjort de siste dagene. Vi har ettermiddagen fri til å gjøre akkurat det en vil!

 

dag

12

Fri dag i Paradis

Overnatting Lodge
Måltid F/L/M

Kystlinjen mellom Corcovado og Drake Bay er kanskje landets aller vakreste, og her kan en vandre i timevis på gode stier i skille mellom regnskogen og fantastisk vakre strender. Her vil du møte på flere Ara-papegøyer og apekatter enn mennesker, og ha noen av strendene helt for deg selv.

Lodgen vi bor på tilbyr gratis utlån av kajakker og SUP til sine gjester, og har flott sandstrand og basseng.

Alternativt kan du bli med på en tur til øya Isla del Caño. Øya og området rundt er en marin nasjonalpark og kan tilby fantastisk snorkling og dykketurer. Dagstur til Isla del Caño, delfinturer, ridetur på stranda etc. kan bestilles på lodgen vi bor på og betales direkte til dem.

dag

13

Tilbake til San José

Måltid F
Transport Bil
Tid Ca. 4,5 timer

Etter en god frokost blir vi hentet med båt og kjørt til Sierpe. Forbered dere på en utrolig flott båttur gjennom Térraba-Sierpe mangroveskog, en av de største mangroveskogene i verden. Fra det åpne Stillehavet kjører vi inn i elveåpningen like ved Drake Bay og snirkler oss gjennom fantastiske formasjoner helt til vi ankommer Sierpe hvor bussen venter på oss.

dag

14

Avreise Costa Rica

Måltid F

Avreise fra Juan Santamaría International Airport i San José.

dag

15

Hjemme!

Ankomst Norge.

Skriv ut

Utstyrsliste

Denne listen er ment som en retningslinje, for at vi skal ha det vi trenger uansett hva slags vær vi får på turen. Husk at du også kan få tak i brukt turutstyr som fungerer utmerket.

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på: 23213070 / info@hvitserk.no

TIPS: Vi anbefaler at du har det viktigste turutstyret i håndbagasjen, for eksempel fjellstøvler og gore-tex jakke/bukse.

Vindjakke

Her er mye å velge mellom. Det bør være ei lett jakke som puster, men som kan brukes hvis det er vind og nedbør.

Bukse til trekking

Av behagelig kvalitet, helst av materiale som tørker raskt.

Shorts til trekking

Av behagelig kvalitet, helst av materiale som tørker raskt.

Langermet skjorte

Av behagelig kvalitet, helst av materiale som tørker raskt.

Regnponcho

En lett regnponcho som du kan slenge over hodet i tilfelle en rask skur!

Joggesko

Sko med godt feste som er gode å gå i. Også godt å ha med seg på fotturen for å kunne variere fottøy og ha ekstra skift ved evt. nedbør.

Sandaler

 

Trekkingsko/Fjellstøvler

Vi går i ulendt, tropisk terreng. Det er veldig mye opp og ned, men vi går på gode stier. Hvis du har lett for å ”tråkke over” velger du høye sko med god ankelstøtte.
Velger du trekkingsko eller joggesko, bør de være av den grove sorten, med solid såle og litt gummibeskyttelse på tuppen.

Trekkingssokker og tynne ullsokker

 

Trekkingssokker med god ”spenst” som vil si at de ikke skal være gått flate under hælen og tåballene. Vi foretrekker ullsokker som tørker raskt og lukter lite. Nyere sokker tåler flere dager enn gamle, og gir ikke så fort gnagsår.

Solbriller

Gode, og solide solbriller med mørkt glass er viktig.

Skjerf/tørkle

Godt å ha i halsen, kan også brukes som munnbind som kan knytes for munn og nese.

Caps eller hatt

Nakke og ører er mål for den nådeløse solen.

Dagstursekk (35 - 34 L)

 

Denne må være romslig, samt ha et godt bæresystem slik at den er behagelig å ha på ryggen over flere dager. På denne turen så må vi ofte pakke om og legge hovedbagasje igjen på hotellet eller i bussen noen dager og ha med oss alt vi trenger i en dagstursekk for de neste dagene.

Mindre dagstursekk til bruk i Corcovado

I Sirena i Corcovado legger vi også igjen den store dagstursekken på skogvokterstasjonen og på småturene rundt lodgen tar vi kun med oss vann og kamera etc. Her trenger vi en mindre sekk - som f.eks. denne kan være en god løsning. Evt. en rompetaske/skulderveske.

Teleskopstaver

2 eller 3 leddet. De med utvendig lås har hittil vært de mest solide. 

Badetøy

Underveis vil det bli flere anledninger for et bad.

Vanntette pakkposer

Pakk i disse, så holder alt seg tørt - i tilfelle vi skulle møte en regnskur.

Hodelykt

Husk ekstra batteri og pære.

 

Strømadapter

Costa Rica bruker 110V, som i USA.

Vannflaske

Evt. drikkesystem, Camelback el.

Ta med smakstilsetning/sportsdrikk om du fort går ”vann-lei”.

Toalettartikler

Uunnværlig! Tamponger kan være vanskelig å få kjøpt lokalt.

Håndkle/vaskeklut

Bør være av materiale som tørker raskt.

Solkrem

Masse faktor. 25-40 er ikke tull. Alle blir brent! Husk stift for lepper/nese.

Våtservietter/
Desinfiserende middle

Antibac el. - for hygienens skyld.

Ørepropper

Om du sover lett

Personlige medisiner

Plaster – Compeed, støttebandasje og slik. Paragurt - om du er usikker på hva maven din tåler. Halspastiller - Nesedråper – viktig hjelp for å åpne nesen ved litt forkjølelse. Hodepinetabletter. Imodium ved feriemage. Myggmiddel/salve for å lindre innsektsbitt.

Personlige medikamenter, Personlige medikamenter du bruker vil vi vite om, jfr helseskjema, påmeldingsskjema og reisevilkår.

Langbukse

En lett/sval bukse. Bør være litt vindtett. Fin å reise med også.

T-skjorte/skjorte

 

Ekstra skift

Behagelige klær til å bruke om kvelden. Joggedress el.


Lesestoff/Spill/Kortstokk

Reiselitteratur, krimromaner, spill eller spansk ordbok?
Det er opp til deg!

Skrivesaker

Skrive dagbok er lærerikt og overraskende. Allerede på flyet hjem kan du finne ut hvor mye du har glemt fra starten!

Pass

 

Forsikringsbevis

Ha alltid en kopi av pass og forsikringspapirer med deg et annet sted i bagasjen.

Penger/Kredittkort

Turen dekker det meste, men det er rart med det: Drikke, suvenirer, tips etc. går av egen lomme.

Myggspray

 

Knekkebrød

Vi får nok av mat, men når vi sover i nasjonalparkene blir det mye hvitt brød og ris og bønner til frokost. Kan være lurt å ta med seg grove knekkebrød og grov kjeks fra Norge hvis en vet at en fort går tom, evt. havregryn.

Hva sier våre kunder?

Datoer og bestilling

Vis

Samarbeidspartnere