Skreddersøm i Norge

Nyhet
Fysisk 1/6   Risiko /6 dager deltakere Fra Kr. 9 900,-

Det er lett å se utover mot den store, mangfoldige kloden vår når vi søker etter vårt neste reiseeventyr. Verden for dine føtter er det noe som heter. Dette er vi så absolutt enig i (det er en grunn til at vi jobber i denne bransjen), men noen ganger er det vel så viktig å vende blikket innover også. Spesielt med tanke på at vi bor i et av de vakreste landene denne kloden har å by på.

Smittevern på turene våre:

Vi arrangerer alle våre turer i henhold til smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet. Du kan lese mer om tiltakene vi gjør og hvorfor det er trygt å booke tur med oss her

Høydepunkter

 • Vakker natur
 • Spennende opplevelser
 • Høy fleksibilitet

Kjennemerker som Trolltunga, Jotunheimen, Preikestolen, Sognefjorden, Lofoten, Svalbard, Helgelandskysten og Hjørundfjorden er spredt utover som evige høydepunkt på kartet vårt. Mellom disse høydepunktene ligger det også utallige små, bortgjemte perler som venter på å bli oppdaget. Ikke like prangende, men minst like spektakulære. For å legge det frem i et beskjedent lynne, landet vårt har nok å by på!

Derfor ønsker vi å gi deg muligheten til å sette opp din egen skreddersydde reise i Norge slik at du har fleksibiliteten til å gjøre akkurat det du vil under akkurat de omstendighetene du selv ønsker. Det handler rett og slett om å tilpasse turen på best mulig måte i forhold til preferansene du har satt deg på forhånd. 

Hva er inkludert

 • All overnatting
 • Alle måltider som beskrevet i dag til dag programmet
 • Guide etter behov
 • All lokal transport tilknyttet turprogrammet

 

Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med ansvarlig for turen.    info@hvitserk.no / 23213080 

Skriv ut

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgraden på turen avhenger av hvilke opplevelser som blir satt opp underveis. Kontaktpersonen din vil gi deg et innblikk i dette under utarbeidelsen av turen. 

Les mer om graderingen på våre turer her.

Turforberedelser

De fleste av turene våre inneholder fysiske utfordringer. Du bør være turvant og i normalt god fysisk form for å delta. Lengre fotturer i marka og f. eks ”hytte til hytte” eller telttur i fjellheimen er god oppladning.

Sikkerhet

Hvitserk legger stor vekt på sikkerhet. Hvis uhellet først skulle være ute, skal du vite at du raskt får hjelp. Vi har 24t beredskap hjemme når noen er på tur, og vaktansvarlig i Hvitserk kan kontaktes dersom noe skjer ute eller hjemme. Vi stiller store krav til våre samarbeidspartnere, og legger stor vekt på erfaring og forståelse for våre produkter.

Guidene våre har opplæring i førstehjelp og har et utvalg av medisiner og førstehjelpsutstyr til nødvendig behandling i fjellet.  Hvitserk har også et samarbeid med Turlegen.no som kan kontaktes ved behov for medisinsk rådgivning.

NB – Går du på faste medisiner, har kjente allergier eller lignende, må du alltid ha med deg dine personlige medisiner.

Innkvartering

 Overnattingsstedene vil variere etter behov. Kontaktpersonen din vil gi deg et innblikk i dette under utarbeidelsen av turen.  

Klima

Vil du se værmeldingen de nærmeste dagene fremover? Sjekk www.yr.no og fyll inn reisemålet.

Forsikring

Du må ha en fullgod syke og ulykkesforsikring som også skal dekke en eventuell hjemtransport. Husk å medbringe bevis på reiseforsikringen på reisen.

Noen generelle ting å være oppmerksom på:

 • Enkelte forsikringsselskaper bruker antall meter over havet som et kriterium for hva forsikringen dekker, og om de kaller det en ekspedisjon eller ikke. Vær særlig oppmerksom på dette - og sjekk det nøye.
 • Noen forsikringsselskaper krever at man tegner en forlengelse hvis enkeltreisen går ut over en viss varighet.
 • Vær sikker på at forsikringen dekker det valgte geografiske område.
 • Noen forsikringsselskap har en øvre beløpsgrense på sin avbestilling - og sykeforsikring.
 • Dekker forsikringen din tap av reisens formål?
 • Reisegods
 • Forsinkelser

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i priser. Dag for dag-programmet er veiledende og endringer kan forekomme. Vi viser forøvrig til våre generelle reisebetingelser.

 

Samarbeidspartnere