SKREDDERSYDD SAFARI - DIN DRØMMETUR

Hvitserk skreddersyr drømmereiser i Afrika, og dette er en av våre favoritter. Her bor dere på overnattingssteder som har vunnet priser for sitt arbeid innen bærekraftig turisme. I Masai Mara opplever dere det afrikanske dyrelivet på sitt aller beste. Etter safarien, reiser dere til Zanzibar og opplever hvite strender, spennende kultur og eksotiske Stonetown. Turen avsluttes med "barfot-luksus" på eventyrlige Chumbe Island. Turen skreddersys og justeres helt etter egne ferieønsker!

Ønsker du å oppleve det virkelig gode liv, samtidig som sansene dine bombarderes med uforglemmelige inntrykk? Da bør du unne deg Kenyas beste villdyrreservat, sammen med erfarne, engelsktalende masaiguider. Og hvorfor ikke avslutte på krydderøya Zanzibar i Det Indiske Hav? Vi mener dette er en drømmeferie for en familie eller vennegjeng som vil oppleve noe stort sammen!  

Vi i Hvitserk har vært mye rundt i Afrika, og mener det er mange grunner til at nasjonalparken Masai Mara er en av de mest populære safari-destinasjonene. Her er det gode muligheter til å se "The Big Five". På denne turen overnatter dere på to av områdets hyggeligste steder, og begge stedene har høstet annerkjennelse og vunnet priser for sitt arbeid med bærekraftig turisme.

Nasjonalparken Masai Mara ligger på grensen mellom Kenya og Tanzania, på ca 2000 meters høyde. På de endeløse savannene utfolder det seg et dyreliv som knapt lar seg beskrive. De fleste kaster seg rett ut i dette eventyret fra jeep eller buss. Gamedrive kalles det. Fra våre biler opplever du så godt som alltid ”The Big Five” på nært hold. Men hvis du vil, gir vi deg muligheten til å vandre sammen med masaier midt i dette mangfoldet av dyr. En spennende, flott og helt særegen opplevelse! Vi går på ”jakt” med kamera og kikkert, med spyd og pil og bue. De engelsktalende masaiene lærer deg å tyde spor og tegn i naturen, mens de rundt bålet om kvelden forteller fascinerende historier om livet i Masai Mara.

De fleste av våre gjester som reiser på safari i Kenya, avslutter Afrika-eventyret med noen dager på stranden. Vi liker oss svært godt på Zanzibar - les mer om turen her. Forslaget kan skreddersys og det er mulig å gjøre det kortere eller lenger. Ta kontakt med oss på telefon 23 21 30 70 eller mail for mer informasjon.