Årets eventyrer og Årets rookie 2017

For tredje året skal det kåres "Årets eventyrer og Årets Rookie" under Hvitserk Ekspedisjonsfestival på Kobberhaughytta. Vi leter nå etter nå etter kandidater til å kjempe om de gjeve prisene. Fortjener du eller noen du kjenner prisen?

I 2016 var det Tormod Granheim som fikk prisen etter at han ble den første i norden som har lykkes med komplett samling over alpenes topper over 4000 meter, og har med det skrevet et lite stykke norsk tindesportshistorie. Årets Rookie ble Monica Hundseid som  med en nærmest ustyrlig eventyrlyst har hun allerede lagt bak seg eventyr som Norge På Langs, Grønland på tvers, gjennom Nordvestpassasjen på ski og spennende turer og opphold i Chile & Alaska

Hvitserk deler 21.oktober for tredje gang ut prisene «ÅRETS EVENTYRER» og "ÅRETS ROOKIE" i samarbeid med magasinet UTE, Helsport, Devold, Alfa og Åsnes. Dette er en hederspris til både etablerte eventyrere og de som er i starten av karrieren som eventyrer.  Nominer deg selv eller andre innen 21.september!

"Årets Eventyrer" er en pris som skal løfte frem personer og eventyr som kanskje ikke har fått den oppmerksomheten de har fortjent,  prisen gir til heder og omtale for hovedpersonen(e) men skal også være til inspirasjon til alle andre. Prisen skal motivere, anerkjenne og utfordre. Vinneren har vist evne til gjennomføring, stå-på-vilje og underveis stått for kloke og forbilledlige valg og holdninger.

Prisen skal deles ut til en eller flere personer som har utmerket seg ved å forfølge og gjennomføre egne drømmer på en forbilledlig måte, og premiene skal utgjøre en gylden mulighet til å realisere nye drømmer. Kandidater til prisen vil favne bredt, fra personer som har vært på sitt livs største eventyr, oppadstormende eventyrere eller til personer som har vært en sterk drivkraft for andre til å bryte nye grenser og oppleve nye horisonter.

"Årets Rookie" er kandidater som er unge og ukjente for langt de fleste, som kanskje mangler erfaring, men allikevel evner å inspirere og spre turglede med sine eventyr. Premien til Årets rookie skal bidra til at den eller de som vinner kommer seg ut på nye turer.

Prisen deles ut på Hvitserk Ekspedisjonsfestival som går av stabelen på Kobberhaughytta 20. - 22. oktober 2017.

Les mer eller nominer deg selv eller andre til prisene her:  utemagasinet.no/eventyrer2017