Elsker du Excel - men trives også på tur?

Hvitserk er Norges ledende arrangør av ekspedisjoner- og eventyrreiser. Hvitserk har tretti års erfaring i norsk reisebransje, og sender hvert år omtrent 2500 gjester på fjellturer i Himalaya, Kilimanjaro, Andesfjellene og Europa, safari i Afrika, sykkelturer, toppturer i Norge og skiekspedisjoner på Grønland. Hvitserk holder til i hyggelige kontorer i Oslo, og har 10 faste ansatte og en guidestab på omtrent 40 guider på frilanskontrakter. Hvitserk omsetter for nesten 60 millioner kroner og har sunn økonomi. Hvitserk er i vekst og skal styrke den administrative staben med en:

Økonomisjef

Som økonomisjef i Hvitserk vil du ha det overordnede ansvaret for økonomi og regnskapsfunksjonen i selskapet, samtidig må du være villig til å gjøre en del rutinearbeid. Selskapet er i rask utvikling og du må trives i et hektisk miljø der forandring er en del av hverdagen. Vi tror du vil trives best hvis du liker en kombinasjon av nybrotts- og rutinepreget arbeid. Det medfølger ikke noe personalansvar i stillingen – men det kan bli aktuelt på sikt.

For å lykkes i stillingen må du ha god forretningsforståelse samtidig som du kan sette deg inn i detaljer. Du må være positiv, nøyaktig og strukturert. I tillegg må du være handlekraftig og ha god evne til å drive arbeidsprosesser fremover på egenhånd og sammen med dine kollegaer.  

Ønskede kvalifikasjoner

Arbeidsoppgaver

Vi tilbyr

Hvitserk har en flat struktur og er en fleksibel organisasjon med frihet under ansvar. Du må trives i et hektisk miljø og være villig til å ta i et tak når det er mye å gjøre på kontoret. Samtidig er vi opptatt av en god balanse mellom arbeid og privatliv og er flinke til å tilrettelegge for den enkeltes behov.

Stillingen er 100 prosent og arbeidssted er på kontoret i Oslo. Samtidig er vi tydelig på at dette en jobb som du trives best i hvis du er glad i fjell, ski og flotte naturopplevelser. Vi lever av å sende folk på tur, så noe reisevirksomhet må påberegnes selv som økonomisjef.

Søknad sendes til rasmus@hvitserk.no

Søknadsfrist – 31. august 2017