Hvitserk på tur med Nabobil

Hvitserk tar hvert år med nordmenn på turer i inn- og utland. På mange av våre turer er gjestene borte i flere dager på spennende reiser verden over. Samtidig som vi utforsker spennende destinasjoner står bilene til våre gjester ubrukt hjemme.

Med Nabobil på tur

Som en del av jobben så er de ansatte hos Hvitserk ofte på reise i inn og utland. I forrige uke var de rundt i det vakre fjordlandskapet i Sogn og Fjordane for å drive turutvikling for eventyrlystne nordmenn og utlendinger. Mats hos Hvitserk leier så ofte han kan ut varebilen sin gjennom Nabobil når han er ute guider eller utvikler nye turer. På deres siste reise til Sogn og Fjordane ble hans Peugeot 5008 for liten, og da ble naturligvis en Nabobil brukt til å komme seg fra fjord til fjells!

Kjør en Nabobil på tur med Hvitserk

På flere av Hvitserk sine turer i Norge, har gjestene behov for egne biler. Dette gjelder eksempelvis våre Toppturer i Sunnmøre, samt de populære vinter og vår turene til Romsdalen, og et utvalg klatreturer i mange av de samme områdene. Vi i Hvitserk ønsker å gjøre et lite bidrag til bedre ressursutnyttelse i samfunnet – samtidig som det er mulig å spare penger. Derfor tilbyr vi nå våre gjester i samarbeid med Nabobil rabatt på leie av Nabobil. Rabattkode for leie av bil får du ved påmelding på en av våre turer!

Spar penger når du reiser med Hvitserk

Har du planer om å reise med oss på et eventyr i Afrika, Svalbard, Himalaya eller Norge? Om du samtidig har en bil som står unyttet hjemme, kan du nå tjene noen ekstra kroner mens du er på reise med Hvitserk! Vår samarbeidspartner Nabobil har blitt en populær løsning blant landets innbyggere, og vi i Hvitserk selv har brukt dette på våre reiser. Besøk Nabobil å få en innføring i hvordan du kan bli med på å utnytte allerede eksisterende ressurser i samfunnet!