Padle kajakk i Norge

Den spektakulære naturen, de rene fjordene og utallige mulighetene gjør Norge til et av verdens beste land for kajakkopplevelser

Midnattsolen gir oss lange og enormt vakre dager når vi setter oss i kajakken for å padle blant tusenvis av øyer på kysten av Helgeland. Blant de idylliske øyene nyter vi dagene til fulle i det som kanskje er verdens flotteste område for havpadling. Sognefjorden lenger sør står ikke tilbake for noen. Fjordene med sine gigantiske vegger er dramatisk flotte, og det vestnorske kulturlandskapet kan ikke oppleves på en bedre måte. Vannet er fortsatt salt og midnattsolen står høyt når vi setter kurs mot Arktis og Svalbard. Enorme isbreer, fascinerende historier og naturopplevelser helt utenom det vanlige venter de eventyrlystne. 

Kajakkpadling på Sognefjorden

Opplev noen av Norges flotteste fjorder på denne seks dager lange padleturen. Vi camper på vakre teltplasser, går spektakulære fjellturer og opplever det verdenskjente norske fjordlandskapet fra kajakkene!

Neste avreise: 04.07.2019

Kajakkpadling på Helgeland

Ikke uten grunn er det mange som kaller Helgelandskysten «Det perfekte padleparadiset». Tusenvis av øyer, krystallklart vann, kritthvite strender og trivelige fiskevær gir en fantastisk ramme rundt denne firedagersturen. Vi bor og spiser på små, særegne utvær og avslutter turen i verdens-arv området Vega.

Neste avreise: 18.07.2019

Kajakkpadling på Svalbard

Bli med på et fantastisk kajakkeventyr på Svalbard i sommer. Nordenskioldbreen, Isfjorden og den forlatte byen Pyramiden er bare noen av høydepunktene underveis i dette arktiske sommereventyret.

Neste avreise: 30.07.2019