Skitur på Svalbard

Skitur og ekspedisjon på Svalbard er spennende og eksotisk. Hvert år arrangerer vi flere turer på den enormt vakre øygruppen!

Skitur og ekspedisjoner på Svalbard er spennende, eksotisk og en opplevelse for livet! Mange drømmer om å få lov til å ta del av skitur i Arktis. Er du klar for en opplevelse for livet? Velkommen med på noe av det flotteste verden har å by på! 

Svalbard på tvers

Å krysse Spitsbergen vil for mange være den ultimate måten å oppleve den storslåtte Svalbardnaturen på og være en innføring i ekspedisjonslivet i Arktis. Med isdekte fjorder, snødekte fjell og et spennende dyreliv er dette en fantastisk tur som bare må oppleves!

Neste avreise: 24.03.2019

Svalbard skimaraton og Isfjord radio

Bli med Hvitserk på en helt spesiell langhelg til Svalbard Skimaraton. Vi bor på fantastiske Isfjord Radio, drar på langtur med snøscooter, prøver hundekjøring og er med på verdens nordligste skimaraton.

Neste avreise: 26.04.2019

Svalbard på langs

Bli med ut på et arktisk eventyr. Vi går Spitsbergen fra nord til sør med ski og pulk. Dette er en av de tøffeste skiekspedisjoner som finnes, været og terrenget er nådeløst . Samtidig er det også storslagent vakkert. Dette er en tur du aldri glemmer.

Neste avreise: 24.03.2020