Toppturer i Norge

Våre egne fjell er en av verdens vakreste steder for toppturer. Stå på ski med fjordutsikt, i dyp pudder eller i urørte fjell på Svalbard!

Norge og Svalbard byr på enorme muligheter for skikjøring i verdensklasse. Våre gjester mener at kombinasjonen av unike overnattingsteder, spektakulær natur, spennende opplevelser og dyktige guider er det som gjør toppturopplevelsen deres komplett. Vi har flere turer over hele Norge og Svalbard enn noen gang tidligere, og gleder oss til å bli med våre gjester på alpine opplevelser i sør og nord!

Topptur på Sunnmøre

Sunnmøre er et av Norges flotteste områder for toppturer. Vi skal jakte på den beste snøen, de fineste toppene og de beste nedkjøringene. Vi bruker taxibåt og ferge for å nå uberørte fjell, og har base på et av de flotteste hotellene på Sunnmøre.

Neste avreise: 21.03.2019

Topptur i Romsdalen

Romsdalen er et av landets flotteste toppturområder - og er lett tilgjengelig fra store deler av landet. Fjellene er alpine og majestetiske, og på denne toppturhelgen går vi på tur med lokalkjent tindevegleder som tar oss med til de flotteste toppene og beste nedkjøringene.

Neste avreise: 11.04.2019

Toppturer rundt Hjørundfjorden

Toppturuken vår rundt Hjørundfjorden på Sunnmøre er en tur som definitivt matcher Alpenes berømte Haute Route mellom Chamonix og Zermatt. Vi går på skitur i vakker natur og har mektig hav- og fjordutsikt på tur. Underveis bor vi på særegne og sjarmerende overnattingssteder.

Neste avreise: 27.04.2019