TURFOREDRAG OM SAFARI OG KILIMANJARO

Vi inviterer til en inspirerende kveld tar deg med på tur til Kenya og Tanzania midt i kaldeste januar. Drømmer du om å få oppleve safari eller bestige Kilimanjaro, gled deg til lærerike, inspirerende og spennende kvelder i Oslo og Trondheim

15. og 16. januar ser vi frem til å ta imot storfint besøk, hovedguiden i Masai Mara Derrick Tubula Nabaala besøker Norge for å fortelle om den afrikanske savannen og alt man kan oppleve der om man reiser dit på safari. Derrick er Masai og har vokst opp på savnannen, han har utdannet seg til safariguide og har en enorm kunnskapom alt man finner av både dyr, fugler og planter i Masai Mara. Vår safariekspert fra kontoret er også med på kveldene og sammen med Derreck vil hun formidle hvorfor vi mener safari er noe av det kuleste du kan oppleve. 

Safari i Kenya og bestigning av Afrikas høyeste fjell,  Kilimanjaro er to av våre favoritturer og er en fantastisk opplevelse uansett om du reiser på én av de eller tar de i kombinasjon med hverandre.

I tillegg til safari kommer kvelden i Trondheim også til å handle om bestigningen av Afrikas tak der du får høre hva som kreves for å nå toppen av dette vakre fjellet.

INFORMASION
Kvelden er gratis, men vi ønsker at du skal registrere din ankomst. Det er begrenset med plasser og det er første kvinne/mann til mølla.. 

OSLONomaden 15. januar 2018 - Uranienborgveien 4, 0258 Oslo

Gratisbilletter:  https://billetto.no/e/safariforedrag-pa-nomaden-i-oslo-billetter-244930 

TRONDHEIMSportsbua 16. januar 2018 - Fjordgata 56-58 7010 Trondheim

Gratisbilletter: https://billetto.no/e/safariforedrag-trondheim-billetter-236041