Velkommen Camilla

Vi har ny selger på plass. Camilla er utdannet på Hotellhøgskolen i Stavanger, med 7 års erfaring fra reiselivet. Hun kommer nå fra stillingen som prosjektleder i Eventful.

Fritiden brukes helst utendørs, enten det er til fots, i kajakk, på SUP eller på ski. Toppturer rundt i Norge er en stor lidenskap, spesielt i Hemsedal hvor hun holder til så ofte hun kan i helger og ferier. Med friluftsinteressert familie har hun fått dette inn fra barndommen av.

Hvorfor vil du jobbe i Hvitserk?

Jeg vil jobbe i Hvitserk fordi jeg inspireres veldig av reisemålene, aktivitetene og alt det positive Hvitserk står for. Det å kunne jobbe hos den beste aktøren innenfor eventyrreiser, med de kuleste kundene er jo en drøm! Jeg håper å kunne bidra med noe positivt her i forhold til videre utvikling av spennende reiser for våre gjester.

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg til å fordype meg i nye destinasjoner, bli kjent med alle de flinke guidene og kollegaene på kontoret og forhåpentligvis komme litt ut av komfortsonen.

Jeg gleder meg også til å jobbe i et miljø hvor turglede står i fokus, og det gir meg mye motivasjon å kunne hjelpe reiseglade mennesker på deres store feriemål, enten for året eller for livet.

Hvordan har den første uken i ny jobb vært?

Min første uke har vært både spennende og utfordrende. Jeg har brukt god tid på å fordype meg i mangfoldet av eksotiske turer som Hvitserk tilbyr sine gjester.

Gjengen på kontoret her har tatt meg imot med åpne armer, og nå gleder jeg meg til å brette opp armene og komme i kontakt med eventyrlystne mennesker.

Hvilken er din Hvitserk drømmetur og hvorfor?

Min Hvitserk drømmetur må være Inca Trail med Machu Picchu og Salkantay. Det å kunne vandre i Inkaenes rike, med vakre Machu Picchu som finalen på turen, høres helt fantastisk ut. Samtidig har jeg ikke vært i slike høyder tidligere, og har veldig lyst til å få kjenne høyden på kroppen og de utfordringene den kan gi.