Velkommen Frode

Endelig har vi fått på plass vår nye salgs- og markedssjef. Han har lang erfaring fra salg og har de siste årene jobbet i Gresvig konsernet med slag av sportsutstyr. Nå har han heldigvis bestemt seg for å skifte bransje og bidra til at du får den turopplevelsen du ønsker deg. Møt Frode!

hva ser du mest frem til i jobben som salgs- og markedssjef?

Først og fremst; jeg føler meg utrolig heldig som har fått denne muligheten! Det å få jobbe med mine lidenskaper, som er reise- og friluftsliv, ser jeg virkelig frem til. Og det å få gjøre det i bransjens beste aktør topper det hele! Jeg gleder meg også veldig til å jobbe sammen med erfarne, kompetente og humørfylte mennesker som brenner for det samme som meg, samt å kunne bidra til at andre turglade får oppfylt sine drømmer. Håper jeg vil bli en positiv bidragsyter, og at jeg kan være med å videreutvikle Hvitserks allerede fantastiske turprogram.

Hva synes du om din første hvitserk tur?

Min første tur med Hvitserk gikk til Russland, hvor jeg fikk være med å bestige Elbrus. For en opplevelse! Jeg reiste alene, men i gruppa fikk jeg venner for livet. Vi hadde med oss norsk guide, samt en lokal russisk guide, som var trygge og profesjonelle. Sammen med et godt turopplegg gjorde de at vi andre reisende kunne konsentrere oss om å nyte flotte fotturer i fantastiske omgivelser. Selve toppnatten var tung, jeg var underveis svært sliten – men følelsen av å komme til toppen, og se utover «hele» Europa.. Den var så god, og så spesiell, at den anbefaler jeg alle! Et skikkelig kick! Og Bamsemums har aldri smakt bedre.. Ekstra moro at hele gruppa, 16 av 16, kom til topps. En ting er helt sikkert, jeg skal bestige høye fjell igjen!

hvordan har den første uka vært i ny jobb?

Min første uke har vært over all forventing. Jeg har blitt tatt godt imot av samtlige, og jeg har lært mye nytt. Jeg har også fått noen utfordringer å bryne meg på allerede, som har gitt meg mersmak. En god start!

Når du ikke er på jobb - hva driver du med da?

Jeg er veldig glad i å være ute. Jeg er heldig og har kort vei til Oslomarka, og denne bruker jeg mye. Både til fots med sekk og telt (eller hengekøye) på ryggen, og på sykkel og ski. Trening er også noe jeg bruker tid på. Har bl.a gått Vasaloppet på ski 4 ganger, og i sommer var jeg en del av en gjeng som syklet via Tyskland, Nederland og Belgia, til Frankrike. En flott opplevelse! Ellers søker jeg gjerne til den norske fjellheimen, og jeg er svært glad i å reise.