Velkommen Karin

Endelig er vår nye økonomisjef på plass. Karin er utdannet økonom og har mange års erfaring fra DNT systemet, både innen for regnskap og økonomi. Hun kommer nå fra stillingen som økonomisjef i DNT.

Fritiden brukes ofte til sykkel og til fots enten på fjellet eller i Oslomarka og det har selvfølgelig blitt mange hytte til hytte turer gjennom årene. Friluftsinteressen startet tidlig som speider og hun har mange barneminner om spjelking av ben, våte soveposer, bålfyring med en fyrstikk og altfor tung sekk på tur. 

Hvorfor vil du jobbe i Hvitserk?

I Hvitserk ser jeg frem til å bli kjent med turmål  og vakker natur også utenfor Norges grenser. Gleden ved å være på tur og dele turgleden med andre er en grunnleggende motivasjon for meg. Hvitserk har lenge vært en stor aktør i det norske markedet og jeg synes det er spennende å få være med å utvikle selskapet videre og sikre at vi også fremover gir gode natur- og mestringsopplevelser til gjestene våre.

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle de flotte guidene våre og til å jobbe med folk som liker å gå langt, høyt, bratt og som generelt er glad i å være ute på tur. Samtidig gleder jeg meg veldig til å planlegge turer og bidra til at Hvitserk fortsatt skal levere gode turopplevelser til alle som reiser med oss.

Hvilken tur er den fineste du har vært på?

Jeg har hatt mange flotte naturopplevelser i Norge både sommer og vinter. Men en av de fineste hytte til hytte turene jeg har vært på, er kanskje  en førpåske tur hvor vi var en damegjeng som gikk tvers over Hardangervidda. Jeg husker bare at det var konstant sol og vakkert vær, minus 20 grader eller mer, men likevel god glid i snøen.

Hvor går turen neste gang?  

Det blir en ganske ny tur i Hvitserk: En 8 dagers fottur til Irland. Det gleder jeg meg veldig til.