Velkommen Sylvia!

Vi utvider salgsteamet, og 1. mars kunne vi ønske Sylvia velkommen til Hvitserk!

Når hun ikke er på jobb, er Sylvia glad i å være aktiv - fottur, kanotur, skitur, fjelltur, telttur, du finner henne ofte utendørs! Hun jobber også frivillig på et hjelpesenter for hjemløse katter i Oslo.
Hun har besøkt over 30 land, og har tidligere bodd i Australia, Sri Lanka og Brasil.

HVORFOR VIL DU JOBBE I HVITSERK?
Hvitserk har et godt rykte og det sies at de er best i bransjen på reiser med fokus på naturopplevelser, og med min lidenskap for natur og reising var jeg ikke i tvil om at jeg skulle søke på den ledige stillingen. Det er en opplevelse i seg selv å besøke nettsiden til Hvitserk og jeg blir alltid fristet av alle de spennende reisemålene. Jeg er sulten på nye utfordringer innen reiselivsbransjen og det ville vært for meg meningsfylt å kunne bidra til minnerike opplevelser for nye Hvitserk- gjester som ønsker å oppleve unike naturopplevelser.

HVA GLEDER DU DEG MEST TIL?
Jeg gleder meg mest til å bli bedre kjent med de hyggelige, reisevante og kunnskapsrike kollegene mine, også håper jeg selvfølgelig de vil lære meg alt de kan om alle de spennende reisemålene Hvitserk tilbyr. I tillegg gleder jeg meg til å være med på å oppfylle drømmene til reiseglade Hvitserk-gjester.

HVORDAN HAR DE FØRSTE DAGENE I NY JOBB VÆRT?
De første dagene har vært interessante, lærerike men også til tider utfordrende da det er en del nye systemer og destinasjoner å sette seg inn i. Jeg ble tatt godt imot av alle og følte meg veldig velkommen fra første stund. Gleder meg til fortsettelsen!

HVA SYNES DU OM DIN FØRSTE HVITSERK-TUR?
Min første Hvitserk-tur var til selveste Kilimanjaro! Det var uten tvil en fantastisk og uforglemmelig opplevelse som jeg faktisk lever på enda. Det var fantastisk og samtidig surrealistisk å våkne opp under soloppgang hver morgen med kaffe/te servert mens du enda ligger i soveposen, med selveste Kilimanjaro i bakgrunnen. For en utsikt! Enda mer surrealistisk var det for meg å se skiltet på toppen: «Mount Kilimanjaro- Congratulations! You are now at 5895 amsl». Min største prestasjon hittil! Guidene våre sørget for at gruppen vår ble veldig godt tatt i vare på til enhver tid og jeg er veldig takknemlig for alt de tilrettela for oss på denne turen.

NÅR DU IKKE ER PÅ JOBB - HVA DRIVER DU MED DA?
På fritiden liker jeg å trene, danse, sosialisere, samt dra på fottur, kanotur, skitur, fjelltur, telttur og båltur med mine nærmeste. Jeg jobber også av og til som frivillig på et hjelpesenter for hjemløse katter i Oslo. Ellers er jeg veldig glad i å reise utenlands og utforske det naturen og verden har å tilby.