Destinasjon Ukjent 2019 - Turen er nå fulltegnet

Endelig! Vi starter påmelding til Destinasjon Ukjent: Torsdag 4 April 09:00 - Og du bør være raskt ute med påmelding!

Reglene er som alltid:

Konseptet "Destinasjon Ukjent"

 I fjor ble den utsolgt på rekordtid, og vi satser på at våre eventyrlystne gjester handler raskt når denne muligheten byr seg. Dette blir sjette gang vi organiserer Destinasjon Ukjent til et land hvor Hvitserk aldri har hatt tur før. 

Første gang vi gjennomførte denne helt spesielle turen, i november 2013, var reisemålet Oman. Offentligjøringen ble dekket ”live” på TV2. Andre Destinasjon Ukjent reisemål har vært Colombia, Panama, Japan og Taiwan. Hvitserks populære ”blåtur” har blitt fulltegnet meget raskt, og i november reiser vi til et hemmelig reisemål langt unna Norge.

Dette er en helt spesiell tur og vi kan garantere at du blir positivt overasket! 

Hvem er turen for?

Dette er en tur som passer for deg som vil oppleve et spennende reisemål - hvor du sannsynligvis ikke har vært tidligere. På flere flotte dager skal vi oppleve det beste landet har å by på, og vi har planlagt en tur hvor du får svært mye for turprisen.  Reisemålet er spennende, men absolutt ikke så spennende at det er farlig å reise dit. Liker du å gå i fjellet og oppleve vakker natur, kommer du til å trives på denne turen.

Meld deg på her