Turer i sommer med ledige plasser

Våre turer i sommer begynner å bli fullbooket - men vi har et større utvalg enn noensinne, og er du rask, kan du fortsatt få plass. Her er en oversikt over sommerens muligheter:

Til topps i Alpene: Mont Blanc

"Alt var perfekt! Superhyggelige guider, som alltid smilte og lo, og med mange morsomme historier på lager. De viste et høyt profesjonelt nivå, og tilrettela på alle måter! Oppkjøringen og akklimatiseringen inneholdt alt av hva Chamonix hadde av vær, og da D-dagen kom, klinte Mont blanc til med en utsikt full av superlativer! Tusen takk for et fantastisk eventyr"
Mont Blanc er Alpenes og Vest-Europas høyeste fjell og i løpet av en uke skal vi bestige denne flotte toppen. Høyden, og til dels krevende snø- og værforhold gjør dette til en skikkelig bestigning!
Avreise 13. juni - les mer om denne turen her

Fottur i Irland

Irland er en fantastisk destinasjon for deg som trives best med turstøvlene på! På den vakre og ville sørvestkysten ligger den kjente Kerry Way. I Dingle- og Kerry-området skal vi på en ukes fottur, og vandrer både til Irlands vestligste punkt og bestiger Irlands høyeste fjell. Vi skal innom den irske hovedstaden, og på hele turen får vi med oss en god dose irsk gjestfrihet og kultur. 
Avreise 25. juni - les mer om denne turen her

Høye fjell i Bolivia

"Dette var en av de absolutt beste og fineste Hvitserk-turene jeg har vært på!! Denne turen vil jeg anbefale videre. Stedene vi besøkte var FANTASTISKE! I tillegg to topper på over 5.000 og en på 6.438!! Det er jo bare utrolig hvor mye man rekker over – i tillegg til masse «gratis» akklimatisering ved å være på over 3.400-4.000. mer eller mindre hele tiden"
Bolivia er en skatt som ligger klar til å utforskes, og det er et land ingen kommer uberørt hjem fra. Landet byr på ekstreme naturvariasjoner med både Andesfjellene, Amazonas, Titicacasjøen og verdens største saltørken, Uyuni, innenfor sine landegrenser.
Avreise 25. juni - les mer om denne turen her

FJELLTUR PÅ Korsika

"Eg føler eg ikkje har «landa» heilt endå, svever på ei sky fremdeles. Har hatt ei aldeles strålande ferieveke der absolutt alt har vore perferkt, så tuuusen takk til Hvitserk og til Lars, som var den optimale guide"
Korsika er en vakker og frodig øy med 20 fjelltopper over 2000 moh. Fra de fleste av dem er det utsikt over Middelhavet og få steder i verden er det kortere vei fra behagelig, turkisblått saltvann til snøkledde topper!
Avreise 25. juni - les mer om denne turen her

Kilimanjaro med safari i Kenya

"Hei, takk for turen, og her en tilbakemelding fra oss to: Vi er svært imponert over Hvitserks tur-opplegg på alle måter. Vi har vært med på en svært krevende danningstur med et spekket program av høyeste kvalitet. Vi vil derfor gi hele opplegget inkludert turledelsen toppkarakter, klart verdt pengene, og kan trygt anbefales til andre, både trente og mindre trente deltakere"
Nå kan du kombinere drømmen om “Afrikas tak” Kilimanjaro med en komplett safariopplevelse i Masai Mara, Kenya. Dette er en naturopplevelse av de sjeldne.
Avreise 10. juli & 2. august - les mer om denne turen
her


Mt. Kun

VIL DU VÆRE MED OG BRYTE 7000-METERS GRENSEN? Meld deg på og bli med på ekspedisjon i 2019!
Er du en av dem som har erfaring i høye fjell allerede, og som har satt deg et mål om å nå enda høyere topper?
Per i dag er Mt Kun den mest tilgjengelige av de 7000-meters toppene vi har vurdert, og valget falt derfor på bestigning av denne. Nå kan du bli med på en måneds ekspedisjon hit sommeren 2019!
Mt Kun er en spektakulær topp som krever grundige forberedelser og trening, men som betaler tilbake i form av mektige naturopplevelser og å nå målet om å bryte 7000-meters grensen.
Avreise 27. juli - les mer om denne turen her

Fjelltur i Georgia

"Turen til Georgia var helt fantastisk! Vi hadde høye forventninger og de ble innfridd alle som en. Alt fungerte som det skulle, og vi har absolutt ingenting å klage på"
Bli med oss på en spennende fottur i Kaukasus! På den ni dager lange turnyheten vår i Georgia kan vi garantere at du lar deg overraske over den vakre naturen, gjestfriheten, maten og kulturen. Når du i tillegg legger inn god vin, er vi sikre på at det er mange av våre gjester som vil oppleve dette som en drømmetur!
Avreise 26. juli og 12. august - les mer om denne turen her

PERU

Selv om det dessverre er utsolgt for Inca Trail - lisenser, kan du likevel være med oss til Peru, og oppleve symbolet på inkatiden; selveste Machu Picchu! Neste avgang 6. juli - ta kontakt med oss for info. Trykk her for å sende oss en epost.