UKAS HVITSERKER: ELLEN

Navn: Ellen Jordfald

 

Du har vært på din første tur med Hvitserk, hvor gikk turen og hva var den beste opplevelsen?
-Jeg reiste til Nepal med Hvitserk påsken 2015. Turen var helt fantastisk og overgikk virkelig mine forventinger! Det gode opplevelsene stod i kø, umulig å velge bare én! Velkomstmiddagen i Kathmandu, magisk stemning da vi gikk timesvis gjennom regnskog og det regnet absolutt hele veien, morgenen etter da vi våknet til solskinn og fantastisk utsikt, å stå opp kl 03.45 for å se soloppgangen på 4130 moh, vandring i egne tanker langs solfylte stier med blomstrende rhododendron-trær hengende rundt oss. 

Hvorfor meldte du deg nettopp denne turen?
-Kombinasjonen med å oppleve Nepal og samtidig gjøre noe aktivt var det jeg falt for. Synes også det var spennende å skulle reise alene på tur, men i følge med mange andre med samme interesse. I tillegg passet det bra at turen gikk i påsken da jeg likevel hadde fri.

Hvorfor valgte du Hvitserk?
-Jeg syntes de ga et profesjonelt og godt inntrykk som gjorde at jeg ble fristet til å bli med på tur. I tillegg fikk jeg bekreftet gjennom venner at Hvitserk generelt har fornøyde gjeste

 

Hvordan vil du vurdere de fysiske utfordringene på turen?
-Turen jeg gikk var ikke spesielt krevende, men noe alle kan klare med den rette innstillingen. Det som derimot kreves er at man er frisk og har ok knær, noe som også stod i beskrivelsen. 

 

Hvordan har du forberedt deg til denne turen?
-Gikk på langrenn ca tre ganger i uka gjennom vinteren. Ellers forberedte jeg meg veldig lite. Pakket etter tilsendt pakkeliste og stilte forventningsfull på Gardermoen. 

 

Har du noen planer om nye turer med Hvitserk?
-Kommer til å reise med Hvitserk igjen! Så fort jeg har spart opp nok til ny tur. Vil gjerne oppleve Sør-Amerika og Afrika. Og etter det reiser jeg gjerne tilbake til Nepal!