UKAS HVITSERKER - INA & SVERRE

Ina og Sverre Piene har reist med Hvitserk flere ganger og skal til høsten være oss til "Destinasjon Ukjent" for andre gang.

Hva er deres erfaringer med Hvitserk?
- Vi har bare gode opplevelser med Hvitserk. Spennende opplegg, proffe guider som er kunnskapsrike, positive og inkluderende. Oppstår det problemer blir de løst på en smidig måte.

Hvor har du reist med oss? 
- Kilimanjaro, Fjellgorillaene i Uganda, Nepal, Oman (Destinasjon ukjent) og Jordan  

Hva er deres beste reiseopplevelse med Hvitserk?
- Umulig å svare på. De har vært så forskjellige. Men fellesnevner er at vi har fått fantastiske
opplevelser hver gang! Tenker i disse dagene spesielt på alle de skjønne menneskene vi møtte i Nepal, ikke minst i landsbyene ved Pokhara.

Hva fikk dere til å melde dere på vår tur til Destinasjon Ukjent?
- Den første "Ukjent-turen" fordi vi ville prøve en tur som vi ikke hadde kontroll over og fordi vi hadde vært med Hvitserk tidligere og visste at de var trygge og proffe å reise med. Vi var også ganske sikre på at de ville finne en spesiell destinasjon. Noe som de også gjorde!
At vi melder oss på ny "Destinasjon Ukjent-tur" til høsten har mye å gjøre med Lars Hagen som er en strålende turleder. Vi har god erfaring fra forrige gang.

Har du gjort deg noen tanker om hvor turen går i år?
- Vi hadde tro og håp om Argentina, men der har Hvitserk allerede turer til så da må vi vel gå i tenkeboksen igjen....

(Til info: Svaret fra Ina & Sverre på hvor neste Destinasjon Ukjent-tur går, er feil. I tillegg til det fulltegnete Destinasjon Ukjent-turen vi har i november/desember, har vi lagt ut en "Destinasjon Ukjent-Europa" i oktober. Denne turen har noen få ledige plasser.)