UKAS HVITSERKER - KNUT

Knut er en av våre faste gjester som har reist med Hvitserk overalt fra Armenia og Georgia til Mali og Usbekistan. I vinter dro han på tur igjen, uten å vite hvor han skulle engang.

Navn: Knut Wiborg
Alder: 62

Tur: Overraskelsestur (som gikk til Oman i november) 

Hvorfor dro du på overraskelsesturen? Jeg har gode erfaringer med Hvitserk og var sikker på at dette ville bli en spennende tur. Etter beskrivelsen av turen å dømme tydet dette på at reisemålet kunne være Oman. Dette var et land jeg ikke hadde vært i før og sto også på listen over land jeg ønsket å reise til.

Hva var høydepunktet på turen? Det var flere høydepunkter på turen og ikke like lett å tekke frem ett, men jeg likte godt Fisherman’s walk og balcony walk hvor vi så restene av den gamle bosetningen oppe i fjellsiden.

Hvorfor bestemte du deg for å dra på tur med Hvitserk? Som jeg nevnte har jeg gode erfaringer med Hvitserk og vet at turene er spennende og godt lagt opp.

Var det en krevende tur? Jeg er i god form, så turen var ikke mer krevende enn jeg hadde ventet.

Måtte du forberede deg på noen måte til turen? Jeg har reist mye, så det var ikke noen spesielle forberedelser til denne turen.

Hadde du vært på mange turer tidligere? Jeg har vært på mange turer tidligere, både alene og organiserte turer.

Hva var den beste opplevelsen underveis? Det var mange gode opplevelser under veis og det er heller ikke lett å trekke frem én. Generelt vil jeg si at det var spennende å oppleve landet og spesielt den fine naturen. Den store moskeen vi besøkte var også imponerende. 

Hvor går neste tur? Neste tur går sannsynligvis til Mustang med Hvitserk, hvis alt klaffer.