UKAS HVITSERKER - RANNVEIG

Rannveig er en sprek og aktiv jente fra Steinkjer. Hun har vært med oss på sykkeltur på Cuba.

Navn: Rannveig Nitter
Alder: 30

Hva er din beste reiseopplevelse med Hvitserk?
- Jeg har bare hatt en reiseopplevelse med Hvitserk og det var Cuba på sykkel, men jeg håper det blir flere.

Hvordan var denne turen i forhold til forventningene på forhånd?
- Det var en super tur! Jeg hadde ingen spesielle forventinger annet enn å oppleve Cuba, få en fin sykkeltur og møte nye mennesker. Jeg hadde lenge drømt om Cuba, så det å få oppleve landet på denne måten fra sykkelsetet var fantastisk. Veldig bra å ha en lokal guide som var med oss hele veien og fortalte og viste oss det som var verdt å vite og se. Neste års tur ser enda bedre ut med en ekstra sykkeldag.

Hvorfor valgte du Hvitserk?
- Jeg hadde hørt om Hvitserk, sett mye reklame om dere og hadde en god følelse på at det var et riktig reiseselskap for meg med tanke på hva jeg liker å oppleve på reise. Jeg studerte reisekalenderen og fant ut at Cuba i påsken på sykkel så perfekt ut for meg. Ikke var det en altfor dyr tur heller med tanke på alt som var inkludert. Det passet også veldig bra å melde seg på en gruppetur, da jeg skulle reise alene. Da opplever man likevel turen sammen med andre. Man lærer mye både om seg selv og andre når man reiser i en gruppe. Jeg hadde ikke fått sett og gjort så mye forskjellig om jeg hadde planlagt turen selv og reist på egen hånd.

Hva fikk deg til å melde deg på Hike and Bike til Thailand gjennom Hvitserk?
- Det var andre turer med Hvitserk jeg hadde sett meg ut etter Cuba, men fant ut at det fristet mest å reise bort i jula. Da var det litt tilfeldig at jeg fant denne turen som ser ut til å passe meg godt med tanke på alle aktivitetene og det å oppleve enda et nytt land. Jeg har tidligere tenkt at å reise til Thailand i jula må være fantastisk.

Din far har nettopp kommet hjem fra sykkeltur til Albania, en tur du meldte ham på. Hvordan opplevde han denne turen?
-Han har hatt det veldig fint. Snakket mye om turen og det tyder bra! Han var spesielt fornøyd med selve sykkelturen, at gruppen som passet alderen hans (70) var såpass sprek, og det var mye god mat, og ikke minst naturen/landskapet i Albania. Som pensjonert lærer synes han det var gøy å komme i kontakt med albanske skolebarn som var flinke i engelsk.

Hvorfor valgte du å melde din far på nettopp denne turen?
-Jeg har en veldig sprek far (for alderen) som liker å reise og oppleve nye kulturer og historiske steder. Jeg tenkte at dette var en tur som ville passe han som liker aktive ferier.

Har du noen planer/drømmer om nye turer i fremtiden med Hvitserk?
- Etter tragedien som har skjedd i Nepal får jeg ekstra lyst til å reise dit, både fordi det er viktig at vi reiser dit nå, og fordi det høres ut som et herlig land med gode mennesker og flotte fjell! Kanskje blir det en tur dit neste år. Jeg har også sett på Kambodsja, Costa Rica og fjelltur i Japan. Dere har mange spennende turer man kan drømme om!