UKAS HVITSERKER - RANDI

Randi er en blid trønderjente som har reist halve verden rundt med Hvitserk - men det er jo fortsatt store deler av verden igjen å besøke!

Navn: Randi Tostrup Bjørgan

Tur: Costa Rica

Hvilke Hvitserk-turer har du vært på? Jeg har vært med på mange forskjellige turer til ulike land. Alle turene er booket hos Hvitserk, men noen av turene har vært med Hvitserks internasjonale samarbeidspartnere. Burma, Vietnam, Kambodsja, Laos, Nepal, India, Thailand er land som er besøkt… og nå sist Costa Rica. 

Du har også brukt Hvitserk for å reise på tur med andre operatører – hvorfor? Det er i grunn tid, sted, land og type aktivitet som bestemmer hvor reisen går. Har ikke Hvitserk en slik tur som jeg er ute etter selv, så vet jeg at som oftest så har de på Hvitserkkontoret gode forslag til turer og er behjelpelig med alle bestillinger og  arrangementer rundt turen. Super service!   

Hva er din beste Hvitserk-opplevelse? Den jeg husker best er selvfølgelig den siste turen, men alle turer har sine opplevelser som gjør at de hver for seg er unik og spesiell, derfor hverken vil eller kan jeg rangere turene jeg har vært på. Turene gjør at du lærer både ulike land og mennesker å kjenne. Forhåpentligvis gjør det til at jeg blir et rausere menneske.  Jeg vil framheve alle de flotte lokale guider som Hvitserk og samarbeidspartnere har som gjør at vi på alle reiser får et godt innblikk i land og kultur som besøkes.  

Og hva var høydepunktet fra denne (siste) turen?  Jeg reiser gjerne på turer der det er variasjon av opplevelser og fysisk aktivitet. På siste tur krysset vi Costa Rica fra Stillehavskysten til det karibiske hav ved hjelp av egen maskin. Vi syklet, vandret, raftet og padlet kajakk. Det var utrolig deilig følelse når jeg endelig sto på stranda ved det karibiske hav. Det aller morsomste på turen var nok raftinga. Det gjør jeg gjerne igjen. Men mestringsfølelsen i forhold til å takle de fysiske utfordringene,  varmen og luftfuktigheten er også det jeg husker fra den turen.

Hva forbinder du med en Hvitserk-tur? Trivelige, interessante og åpne mennesker sammen på tur. I tillegg  får vi oppleve ulike land samt lære mye om kulturen i landet som besøkes. Hvitserk er utrolig flink  til å planlegge, organisere og gjennomføre turene slik at alt går smertefritt. Bruken av lokale guider gjør at opplevelsen forsterkes.

Hvor og når går neste tur? Det er ikke helt bestemt enda, men jeg har mange steder og land og opplevelser til gode, så her er det snakk om å få timet det hele. Det er heldigvis en hel verden og mange flotte reiseopplevelser som venter på meg.