Firma og historie

Hvitserk er 40 år i 2019. Historien handler om å få norske kvinner og menn ut til steder – land, fjell og elver – de ikke en gang visste de drømte om, til topper de ikke i sin villeste fantasi ville tro de skulle klare å nå, krysse land, trosse kulde, varme, slit ... og å gi dem lykkestunder de lever lenge på.

Hvorfor reise med Hvitserk?

Hvert år reiser tusener av nordmenn på eventyr med oss, ut i den store verden. De velger Hvitserk fordi de vet hva de får: profesjonelle guider, en eventyrlysten gruppe og ekte, bærekraftige opplevelser. Her er 11 gode grunner for å velge Hvitserk.

Hvitserkopplevelsen

For å oppsummere med det viktigste; På tur med oss får du oppleve alle grunnene til at aller fleste som har vært på tur med oss en gang, reiser med oss igjen og igjen. For har du først vært «Hvitserker» en gang, kan vi nesten garantere at du blir det for livet.

Guider

Vi er stolte av våre guider og den innsatsen de legger ned for å skape trygge, gode, natur- og kulturopplevelser for gjestene våre. Her kan du bli bedre kjent med guiden på akkurat din tur.

Ansatte

Vi er en dedikert gjeng på kontoret som brenner for å skape gode turopplevelser for deg. Ikke nøl med å kontakte oss for spørsmål og turinspirasjon.

Ansvarlig turisme

I løpet av de førti årene vi har holdt på med ekspedisjoner og eventyrreiser har vi gjort det vi kan for at turene våre skal bidra til positiv utvikling på stedene vi besøker.

Visjon og verdier

På turene våre vil du oppleve mestring og turglede. Vår kunnskap og erfaring gjør at du vil føle deg trygg i nye situasjoner og ta del i naturopplevelser du ikke ellers hadde opplevd.

Utforsk verden med Hvitserk