Om oss

På disse sidene finner du informasjon om Hvitserk, vår historie, våre turledere, miljøhensyn og visjon. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt på 23 21 30 70 eller info@hvitserk.no.

Hvitserk holder til i trivelige kontorer på Lilleaker i Oslo. På kontoret vårt (bildet) finner du:

Hvitserk & Eventyrreiser AS

Henriette Aass: Turgledespreder som begynte i Eventyrreiser i 1999. Jobber med salg/booking og turproduksjon – hun har gått inkastiene i Peru, padlet på Grønland, stått på toppen av Kilimanjaro, reist med den Transibirske jernbane, vært på interail i Europa, reist i Thailand, Singapore, Malaysia, Nord-India, Mongolia, Usbekistan, Russland, Bhutan, Nepal, Egypt, Dubai, Kenya, Zanzibar, Lamu, Australia, Sør Afrika, Uganda, Botswana,Tanzania og i tillegg vært et titalls ganger rundt omkring i hele Kina/Tibet/Hong Kong. Fottur i Patagonia gjør hun gjerne igjen! Henriette jobber mye med Hvitserks safaritilbud.

Geir Amundsen: Begynte i Hvitserk i 2010 og jobber med salg/booking og våre skreddersydde turer. Geir er musiker, og har vært i reisebransjen i 15 år, og har også jobbet som reisejournalist i noen år. Han har besøkt over 85 forskjellige land over hele verden, og trives best i Asia og Sør-Amerika, med en spesiell forkjærlighet for Kambodsja, Costa Rica og Sør-Afrika.

Marianne Østensen: Sporty fjell- og turentusiast. Marianne jobber med salg/booking og turproduksjon, og har tidligere erfaring fra Kroatiaperler, Politidirektoratet og Telenor. Hun har besøkt mer enn 50 land over hele verden – og har blant annet vandret i Nepal og inkastien i Peru, klatret i Andesfjellene samt Romsdalshorn her hjemme. Marianne har besteget flere topper over 5000 moh, syklet i Kroatia, danset salsa på Cuba og svingt seg på ski nedover fjellsidene i Alpene. Hun er glad i den norske fjellheimen og drømmer om flere spennende turer i Asia og Afrika.

Camilla Melbye: Turglad jente fra Oslo. Camilla startet i Hvitserk etter å ha jobbet i USA Spesialisten og som prosjektleder i Eventful. Hun jobber med salg, booking og markedsføring for Hvitserk. Hennes favoritturer har vært safari i Kenya og Sør-Afrika, turer i USA, roadtrip i Irland, backpackertur rundt i Asia og yogatur til India. Hun er glad i alt mellom fjord og fjell og skal blant annet ha ansvar for flere av Hvitserks kajakkturer. Fremtidige reisedrømmer er å bestige et høyt fjell, og oppleve Sør-Amerika.

Magnus Hendis: Guide- og ekspedisjonsansvarlig. Magnus begynte å jobbe på kontoret i 2017, men har lenge jobbet som guide for Hvitserk. Han er ansvarlig for våre ekspedisjoner til høye fjell og lange skiturer, og har selv guidet mange av disse turene. Han tok også over jobben som guideansvarlig etter at Rasmus ble daglig leder. Med bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole, friluftslivsstudier, og utviklingsstudier på Høgskolen i Oslo, har han en variert bakgrunn som kommer godt med i Hvitserk sin mangfoldige hverdag. Før Hvitserk jobbet han hos en gründerbedrift med spesialkompetanse i tilkomstteknikk og sikker ferdsel i høyden. Ved siden av studiene jobbet han blant annet på Oslo Sportslager og Sportsnett. 

Rasmus Ramstad: Daglig leder. Turentusiast som startet i Hvitserk som økonomi- og administrasjonsansvarlig og jobbet med oppfølging av Hvitserk sine guider. Rasmus overtok jobben som daglig leder i mai 2017 og har tidligere erfaring fra Ernst & Young. Før oppstart i Hvitserk tilbrakte Rasmus ett år på Svalbard og utdannet seg til arktisk naturguide. Han guider flere turer for Hvitserk, og av turerfaring kan det nevnes at Rasmus har besteget Kilimanjaro, Elbrus, Mt. Margherita, vært på trekking i Bhutan og Bolivia og selvfølgelig flere turer på Svalbard.

Karin Schøyen: Økonomisjef. Karin kommer fra DNT og har nå funnet seg godt til rette i Hvitserk. Hun sørger for struktur og orden i regnskapene i begge selskaper. 

Sylvia Dilhani Arnesen: Safarifrelst jente fra Nøtterøy! Sylvia har en bachelor i tourism management, og hun har mange års erfaring fra reiseliv. I Hvitserk jobber hun med salg/booking. Sylvia har besøkt mer enn 30 land, og nylig stod hun på toppen av Kilimanjaro! Hun har også bodd flere år i Australia.

Frode Glint Pettersen: Salgs/markedssjef. Reiseglad sykkelentusiast fra Oslo. Begynte i Hvitserk høsten 2018, etter mange år i varehandelen, bl.a som prosjektleder i Gresvig. Frode har sett Europa fra sykkelsetet, men er også glad i fotturer, og kanskje spesielt fjell. Har vært på Elbrus, og for tiden går han rundt og drømmer om Aconcagua..

Hvitserk of Norway: (www.hvitserk.com)

Marit Vidnes: Daglig leder. Marit startet i Hvitserk høsten 2015 etter å ha jobbet med turer og eventer i Fri Flyt og i DNT Oslo og omegn. Marit elsker å være ute, uansett årstid og uansett aktivitet. Snowboard, splitboard, stisykkel, kajakk og fotturer er noen av aktivitete hun driver med. Hun har reist en del rundt om kring i verden, men liker seg vel så godt i Norge. Det passer bra, siden Marit nå skal lede satsingen vi har på å skape unike opplevelser for både utenlandske og norske gjester, på norsk jord.

Mats Hoel Johannessen: Mats begynte å jobbe i Hvitserk i desember 2016. Han har tatt Arktisk naturguide-studiet på Svalbard og har en mastergrad i naturbasert reiseliv fra Universitetet i Tromsø. Mats har også flere års guideerfaring (blant annet på Finnmarksvidda) og gått Svalbard på langs på ski. Mats er også endel av Norgessatsningen til Hvitserk og jobber med å få norske og utenlandske gjester med på Hvitserk-turer i Norge.

Mari Clementiné Østgaard: Mari startet i Hvitserk i januar 2018 etter flere år i DNT Oslo og omegn. Mari er opprinnelig fra Oppdal, og hennes oppvekst i det fjellrike området har ført til en spesiell kjærlighet for alpine områder. Spesielt har Sunnmøre et stort sted i hjertet hennes. Når hun ikke jobber på kontoret, er hun enten ute på stisykkeltur, langrenn, fotturer eller ski på fjellet.