Henriette Aass

Henriette Aass

Salg og turproduksjon

henriette@hvitserk.no 23213072

Hei! Jeg heter Henriette og er veldig glad i å reise og å formidle erfaring og kunnskap til alle som vil på tur med oss!
Jeg startet i Eventyrreiser i 1999, og har vært her siden. Det har vært en utrolig reise hittil og morsomt å se utviklingen vi har gått igjennom de siste 20 årene.

Gjennom alle årene i bransjen har jeg fått oppleve mye av vårt turprogram; Jeg har gått inkastiene i Peru, padlet på Grønland, stått på toppen av Kilimanjaro, reist med den Transibirske jernbane, vært på interrail i Europa, reist i Thailand, Singapore, Malaysia, India, Mongolia, Usbekistan, Russland, Georgia, Bhutan, Nepal, Kambodsja, Vietnam, Burma Egypt, Dubai, Kenya, Zanzibar, Lamu, Australia, Sør Afrika, Uganda, Rwanda, Botswana,Tanzania og i tillegg vært et titalls ganger rundt omkring i hele Kina/Tibet/Hong Kong. Fottur i Patagonia gjør jeg gjerne igjen!
Everest Basecamp, Elbrus, Georgia og Kilimanjaro er mine turfavoritter, selv om hjertet mitt banker for Afrika, særlig for Kenya. Hit reiser jeg igjen og igjen, men jeg tar gjerne en tur på gorillasporing i Rwanda og i Uganda igjen, for noen fantastisk flotte land, nydelig kultur og vennlige mennesker.
Mitt neste reisemål er toppen av Marokko, Mt Toubkal, som jeg gleder meg til.