Anne Kristin Rolstad

Anne Kristin Rolstad

Anne Kristin har guidet for Hvitserk siden 2005. Hun har idrett, friluftsliv,  samfunnsgeografi , samt ledelse i sin utdanning. Anne Kristin har arbeidet i både leirskole og folkehøgskole som lærer, vært geitbonde på Senja og jobbet med rehabilitering. Anne Kristin har drevet egen bedrift siden 2003 og de siste årene har hun hatt guiding for Hvitserk sammen med gårdsturisme med utgangspunkt i hjemgården som levebrød.

I 1982 reiste hun som backpacker i Sør Amerika hvor hun utforsket både Machu Pichu,  Titicaca , Galapagosøyene og Amazonas. Siden har hun elsket livet med å oppdage nye perler rundt i verden. Hun er opptatt av ulike kulturer, men kanskje mest opptatt av alle likhetene som preger både folk, religioner og kulturer. Fritida brukes også på tur, og da fortrinnsvis i Norge, enten på ski, på beina eller i kajakk. Anne Kristin er positiv, kreativ og uredd. Det er ikke uten grunn hun har fått en stor fanskare blant Hvitserks trofaste gjester, som gjerne drar på tur igjen - samme hvor, bare Anne Kristin er guide. 

Anne Kristin er blant annet turleder på La Reunion, Peru, Bhutan, Nepal, fjellturer i Norge, sykkelturer i Albania, Marokko, Vietnam, Kambodsja, Cuba og kajakktur i Kroatia.

Turer med Anne Kristin Rolstad

15.
Okt 2022
lørdag
Peru: Inca Trail med Machu Picchu og Salkantay(Peru)
16 dager 9 - 16 deltakere Inklusivt:
Ingen ledige plasser
Kr. 44 900,-
Venteliste
17.
Feb 2023
fredag
Sykkeltur i Vietnam(Vietnam)
16 dager 10-16 deltakere Inklusivt:
Ledige plasser
Kr. 39 900,-
13.
Nov 2023
mandag
Fottur på Réunion(Réunion og Frankrike)
13 dager 8 - 14 deltakere Inklusivt:
Ledige plasser
Kr. 37 900,-