Atle Trodal

Atle Trodal

Atle startet som guide i Hvitserk i 2008. Han er utdannet økonom og er lederutvikler i eget firma i tillegg til guiderollen i Hvitserk. Han har god kompetanse innen kommunikasjon på tur, ivareta deltakeres behov/motivasjon på tur, og det å bygge samhold/bli en god turgjeng på tur. Som en av seniorene er Atle sin guidekompetanse bygget opp gjennom erfaring, mer enn formell utdannelse. Dog er naturlignok alle kurs i Hvitserk regi innen medisin(høyde)/førstehjelp/sikkerhet gjennomført mange ganger. Atle ble årets guide i 2019.

Naturen er Atles energikilde og fra hans bosted på Geilo finner han energi bare ved å åpne utgangsdøren. Atle har reist mye både i norsk natur og verden for øvrig, og enten han er på tur alene eller som guide, føler han seg hjemme der han til enhver tid er. Atle setter stor pris på god humor, uhøytidelighet og at alle på tur føler seg sett og inkludert. Sikkerhet kommer alltid i første rekke, men når den er på plass kan vi ha det gøy på tur.

Atle har guidet våre turer til Elbrus, Kilimanjaro, Aconcagua, Bolivia, Bhutan, Everest Basecamp, Jebel Toubkal, Mt. Ararat og Stok Kangri. Han har krysset Grønlandsisen med ski og pulk, gått Svalbard på langs, fulgt Amundsens fotspor med en skitur gjennom Nordvestpassasjen, krysset Finnmarksvidda, guidet Hardangerjøkulen, holdt vinterkurs på Finse og i Jotunheimen. Guidet fotturer i Alpene og sykkelturer i Albania og Portugal, samt sommerturer i Norge.