Hvorfor reise med Hvitserk?

Hvert år reiser tusener av nordmenn på eventyr med oss, ut i den store verden. De velger Hvitserk fordi de vet hva de får: profesjonelle guider, en eventyrlysten gruppe og ekte, bærekraftige opplevelser. Her er 11 gode grunner for å velge Hvitserk.

Naturbasert reiseliv er vår spesialitet

Hvitserk er Norges største arrangør av ekspedisjoner og eventyrreiser. Ingen annen norsk turoperatør har hatt med like mange gjester på ski over Grønland, til Sydpolen eller på høye fjell som oss. Uansett om du reiser på en krevende ekspedisjon i Himalaya, eller en ukes fottur i Europa, nyter du godt av de erfaringene vi har gjort oss gjennom de siste 40 årene. Vi er eksperter på naturbasert reiseliv.

Vi har de beste guidene

Vi er ekstremt stolte av guidene våre og den innsatsen de legger ned for å skape trygge, gode, natur- og kulturopplevelser. Vi mener at guiden er en av de viktigste bidragsyterne for at du skal ha det fint på tur. Derfor bruker vi mye tid på å skaffe den rette guiden til din tur.

Entusiastiske og profesjonelle medarbeidere

Vi som jobber i Hvitserk har reist over (nesten) hele verden, vi elsker jobben vår og brenner for gode reiseopplevelser. Filosofien vår er like relevant i dag som for 40 år siden: Vi lager og organiserer turer som vi selv ønsker å dra på! Reis med oss og nyt godt av denne erfaringen.  

Din sikkerhet er vårt ansvar

I Hvitserk legger vi stor vekt på sikkerhet. Mange av turene våre går utenfor de vanlige turistløypene og til tider er vi isolert fra omverdenen. Reiser du på tur med oss skal du vite at vi har lang erfaring med å arrangere komplekse turer til alle himmelstrøk. Vi har blant annet en 24 timers alarmtelefon på alle våre turer med norsk guide.

Du får reisen akkurat sånn du vil ha den

Ønsker du noen ekstra feriedager i forkant eller etterkant av en gruppetur, hjelper vi deg med det. Vi strekker oss langt for å sy sammen den perfekte ferien for deg, din familie, og dine venner.

Fornøyde gjester

Med oss er du ikke bare gjest, du er deltaker. Du bidrar! Det er en grunn til at så mange reiser med oss igjen og igjen. I 2018 sa hele 97,2 % at de kan tenke seg å reise på turer med Hvitserk igjen – det er vi veldig stolte av.

Opplevelser på alle nivåer

Mange tror at Hvitserk bare driver med ekspedisjoner og krevende turer. Det gjør vi ikke – vi har alt fra familieturer i Amasonas og Galapagos til krevende skiekspedisjoner. Så lenge du liker å bevege deg i naturen, er vi sikker på at du finner en spennende tur som passer for nettopp deg.

Utfordringer i trygge rammer

Utfordringer i trygge rammer skaper gode naturopplevelser og turminner. Vi hjelper deg med å finne turen som passer deg og som du kan være stolt av å ha gjennomført når du kommer hjem.

Små grupper og turvenner for livet

Hos oss reiser du i små grupper og får god kontakt med alle deltakerne i gruppa. Mindre grupper er mer personlig og du har større mulighet til å sette ditt preg på turen. Vi håper du opplever en tur med Hvitserk som en tur med venner. Vi vet at det er mange som har fått turvenner for livet ved å reise med oss.

Vi gir deg det lille ekstra

Vi legger vår stolthet i å gjøre det lille ekstra for at du skal ha det fint på tur. Finnes det et lite og sjarmerende familiedrevet hotell eller en bortgjemt kaffebar som er verdt å besøke, skal vi vite om det og ta deg med dit. Du skal velge oss fordi vi vet om de sjarmerende perlene som du ikke finner på egenhånd.

Bærekraft og ansvarlig turisme

I løpet av de drøyt 40 årene vi har holdt på med ekspedisjoner og eventyrreiser, har vi gjort det vi kan for at turene våre skal bidra til positiv utvikling på stedene vi besøker. Vi jobber for at alle våre underleverandører skal ha gode og rettferdige arbeidsvilkår, og gjennom Stiftelsen Varde støtter vi ulike bistandsprosjekter i noen av de områdene vi besøker.

Utforsk verden med Hvitserk