Samarbeidspartnere

Det er så mange turer vi gjerne skulle arrangert, men ikke har kapasitet til. Heldigvis har vi gode samarbeidspartnere rundt i verden som tenker som oss - ansvarlig turisme, med fokus på å bruke og å ta hensyn til lokal arbeidskraft, mat, kultur, infrastruktur og religion. Reisene går ofte utenfor allfarvei og gruppene er små. Deltakerne kommer fra hele verden, så fellesspråket er engelsk. Turlederne er lokale og snakker engelsk, med lokale engelsktalende guider på stedet.

Det gir deg en ekstra sikkerhet å bestille en operatørtur gjennom oss. Det koster ikke noe ekstra, du betaler samme pris som de oppgir på sine nettsider/kataloger. Vi bruker dagens valutakurs til å regne prisen om til norske kroner, og du får fakturaen fra oss i norske kroner. Flybilletten er ikke inkludert, men vi hjelper deg gjerne med et flytilbud. Ved en slik bestilling er du sikret gjennom norsk lov og Reisegarantifondet.

G Adventures og Intrepid er to store tilbydere av denne typen turer og har turer i hele verden med ulik standard (fra rimelige campingturer til de mer eksklusive alternativene). Finner du noen spennende turer du ønsker å reise på - er det bare å ta kontakt med oss.

Vi har også gode samarbeidspartnerer her hjemme som sørger for at vi til enhver tid har det beste utstyret og de beste produktene, både for våre guider og våre kunder. Les mer her.  

Utforsk verden med Hvitserk