Anne Kristin Rolstad

Anne Kristin Rolstad

Anne Kristin har bred erfaring fra vandreturer på Korsika, Réunion, Burma og Peru.

Anne Kristin er en solid allrounder som trives i bevegelse, og fritiden tilbringes på beina, i kajakk eller på sykkel. Fjellvandring er hovedinteresse, men hun har padlet kajakk siden 1985 og vært på en rekke sykkelturer. Når Anne Kristin ikke er på tur driver hun med utvikling av hjemplassen, Rolstad Gård. Her drives det kornproduksjon og salg av juletrær. For tiden satses det ytterligere med gårdsturisme, kurs, og utvikling av naturoppplevelser i nærområdet. 

Anne Kristin synes det å jobbe sammen med mennesker er utrolig morsomt, er opptatt av forskjellige kulturer og liker derfor å reise. Anne Kristin er flink til å samle gruppa når hun er på tur, hun ser alle deltakerne og bryr seg om alle. Andre kjennetegn er at hun er positiv, kreativ og uredd. Det er ikke uten grunn hun har fått en stor fanskare blant Hvitserks trofaste gjester, som gjerne drar på tur igjen - samme hvor, bare Anne Kristin er guide. Du kan få gleden av å bli med Anne Kristin på turene under!

Av turerfaring kan vi blant annet nevne: La Reunion, Peru, Pyreneene, Korsika, Monte Rosa, Nepal, Bhutan, Burma, Galapagos, Equador, Bolivia, Albania, Atlasfjellene, Cuba, og Kroatia.

Turer med Anne Kristin Rolstad

03.
Okt 2020
lørdag
Peru: Inca Trail med Machu Picchu og Salkantay(Peru)
3 16 dager 9 - 16 deltakere Inklusivt:
Få ledige plasser
Kr. 41 900,-