Anne Kristin Rolstad

Anne Kristin Rolstad

Anne Kristin har bred erfaring fra vandreturer på Korsika, Réunion, Burma og Peru.

Tur-CV/reiseerfaring:

Anne Kristin er en solid allrounder som trives i bevegelse, og fritiden tilbringes på beina, i kajakk eller på sykkel. Fjellvandring er hovedinteresse, men hun har padlet kajakk siden 1985 og vært på en rekke sykkelturer. Når Anne Kristin ikke er på tur driver hun med utvikling av hjemplassen, Rolstad Gård. Her drives det kornproduksjon og salg av juletrær. For tiden satses det ytterligere med gårdsturisme, kurs, og utvikling av naturoppplevelser i nærområdet. 

Anne Kristin synes det å jobbe sammen med mennesker er utrolig morsomt, er opptatt av forskjellige kulturer og liker derfor å reise. Anne Kristin er flink til å samle gruppa når hun er på tur, hun ser alle deltakerne og bryr seg om alle. Andre kjennetegn er at hun er positiv, kreativ og uredd. Det er ikke uten grunn hun har fått en stor fanskare blant Hvitserks trofaste gjester, som gjerne drar på tur igjen - samme hvor, bare Anne Kristin er guide. Du kan få gleden av å bli med Anne Kristin på turene under!

Av turerfaring kan vi blant annet nevne: La Reunion, Peru, Pyreneene, Korsika, Monte Rosa, Nepal, Bhutan, Burma, Galapagos, Equador, Bolivia, Albania, Atlasfjellene, Cuba, og Kroatia. 

Planlagte reiser der Anne-Kristin Rolstad er turleder:

03.10.2019 Cuba på sykkel Les mer / bestill
24.10.2019 Fjelltur i Bhutan Les mer / bestill
14.11.2019 Fottur på Réunion Les mer / bestill
21.02.2020 Sykkeltur i Vietnam Les mer / bestill
07.03.2020 Sykkeltur i Kambodsja Les mer / bestill
18.04.2020 Sykkel fra øy til øy i Kroatia Les mer / bestill