Hilde Ivesdal

Hilde Ivesdal

Hilde har vært ute flere vinternetter enn de fleste, hun trives med teltet som bolig og pulken hengende bak seg på lange skiturer. Når skiene er parkert i boden er det fjellstøvlene som får kjørt seg.

Lange skiturer med pulk, toppturer med fjellsko eller ski på bena eller snowboard er bare noen av lidenskapene til denne livlige og blide turlederen fra Rogaland. Spitsbergen på langs, Grønland og Norge på tvers er bare noen av eventyrene Hilde har gjennomført. 

Hilde har tonnevis av erfaring fra DNT og har reist og bodd seg igjennom store deler av verden. Dette er jenta som ennå ikke har lært seg å si nei, noe som fører til at hun alltid er med på nye eventyr. Hilde er et eneste stort smil og en fantastisk person å ha med seg i teltet, hvor hun på kveldstid deler av musikkunnskapen sin og til frokost disker opp med uendelige variasjoner i kategorien havgregrøt med smak av…

Om vi skader oss på tur er Hilde parat til å både redde oss ut av situasjonen og å lappe oss sammen igjen etterpå. Hun har nemlig lenge vært medlem av Røde Kors sin redningsgruppe, både i Rogaland og Longyearbyen.