Kristin Brandtsegg Lome

Kristin Brandtsegg Lome

Kristin er en aktiv jente fra Lillehammer, som mener den beste måten å avslutte (og starte) enhver dag i fjellet på er med et iskaldt bad i havet, en innsjø eller en breelv. Hun er opptatt av å føle mestring i naturen og brenner for at alle skal få oppleve nettopp det.

Kristin ble lokket vekk fra Mjøsas bredder av Nord-Norges ville fjell og dramatiske natur for å studere, og stå på ski helt ned til havet i midnattsol og det mest utrolige nordlys.

Oppvokst på Lillehammer har hun gått og stått på ski lengre enn hun kan huske og ble tidlig introdusert for friluftslivet. Kristin er definitivt født med ski på beina, men snører ofte også på seg løpeskoene eller setter seg på sykkelen. Den stadig økende nysgjerrigheten for historien til jorda, landskapet og fjellene endte i en master i geologi.

Kristin er opptatt av å føle mestring i naturen og brenner for at alle skal få oppleve nettopp det. Noen dager kan mestringsfølelsen komme av å slite seg ut fysisk. På andre, mer regnfulle dager kan det være nok å komme seg over dørstokken og hvile øynene på flammene fra et bål. Den beste måten å avslutte (og starte) enhver dag i fjellet er med et iskaldt bad i havet, en innsjø eller en breelv.

 

Turer med Kristin Brandtsegg Lome

19.
Jul 2020
søndag
Øyhopping på Helgelandskysten(Norge)
2 7 dager 4-8 deltakere Inklusivt:
Ledige plasser
Kr. 21 000,-
26.
Jul 2020
søndag
Øyhopping på Helgelandskysten(Norge)
2 7 dager 4-8 deltakere Inklusivt:
Få ledige plasser
Kr. 21 000,-
02.
Aug 2020
søndag
Høydepunkter på Helgelandskysten(Norge)
3 7 dager 4-8 deltakere Inklusivt:
Ledige plasser
Kr. 26 500,-
26.
Aug 2020
onsdag
Norrøna Hvitserk Challenge(Norge)
4 5 dager 5-12 deltakere Inklusivt:
Ledige plasser
Kr. 19 900,-