Lars Petter Jonassen

Lars Petter Jonassen

Lars Petter har siden 2014 arbeidet som både guide og fotograf for Hvitserk. I tillegg til en bachelorgrad i Friluftslivsvegledning fra USN er han også utdannet sykepleier fra LDH. Innenfor fjellsport er han sertifisert Klatrinstruktør 1 Høyfjell og Breinstruktør gjennom NF. I tillegg har Lars Petter akutt- og førstehjelpssertifiseringen PHTLS og WFR. 

Klatring og ekspedisjoner var tidlig drivkraften til Lars Petter, og det var slik han endte opp på Hvitserk laget allerede som 21-åring. Eksamensdatoer har blitt flyttet, bacheloroppgaven ble innlevert lenge før fristen, og uttallige innleveringer har blitt skrevet fra ulike flyplasser rundt i verden. Alt for å kunne kombinere drømmen med studier underveis. Med tiden har han begynt å verdsette de mer kulturelle reisene mer og mer, og han dras i retning av de mer uoppdagede og ukjente turene Hvitserk har å tilby. Lars Petter har alltid med seg kameraet og prøver å fange begivenhetene dere opplever sammen. Har du bladd litt på sidene våre har du nok garantert sett noen av bildene eller filmene hans. 

Lars Petter møter du på Kilimanjaro, Grønlandskryssing, Nepal, Etiopia, Elbrus, Peru, Oman eller på en fjelltopp i Norge.