Lisa Kvålshaugen Bjærum

Lisa Kvålshaugen Bjærum

Ei utadvendt dame som har en lidenskap for fjell og friluftsliv!

Tur-CV/reiseerfaring:

Oppvokst i Oslo, men har alltid en trang og lidenskap for å komme seg ut på tur. Etter videregående bar det rett til Vestlandet der et år på folkehøgskule og fire år i Sogndal. Lisa har en bakgrunn med bachelor i økonomi og administrasjon ved HISF og nå tar hun master i Naturbasert Reiseliv ved NMBU. 

Lisa har alltid vært glad i gå på tur, både på ski (telemark), klatring og generell friluftsliv. På sommeren ser du hun fort klatrende på et fjell eller vandrende på en bre. De siste fem sesongene har hun jobbet som bre - og klatreinstruktør for Jostedalen Breførarlag, samt tatt en del oppdrag som frilanser innen fjell og friluftsliv. Lisa er sertifisert Klatreinstruktør 1 Høyfjell og Breinstruktør 1 gjennom NF. Lisa synes det er veldig givende å jobbe som guide, der man treffer nye folk som man kan dele flotte turopplevelser med. Hun vil beskrive seg selv som løsningsorientert, utadvendt og en dame med bein i nesa.

Hun har alltid vært glad i å reise, og har bodd både i USA, Sveits og New Zealand i korte perioder. i tillegg har hun klatret høye fjell i Nepal og vært på Kilimanjaro. 

Planlagte reiser der Lisa Kvålshaugen Bjærum er turleder:

Ingen planlagte reiser…