Siste nytt

Siste nytt fra Hvitserk: Aktuelt, blogger og dagbøker

Aktuelt

Nyhetssaker fra Hvitserk & Eventyrreiser

Foredrag & Arrangementer

La deg inspirere! Gjør som 25 000 andre turglade nordmenn, følg oss på Facebook og hold deg oppdatert på kommende arrangementer og foredrag.

Blogg

Blogginnlegg fra våre ansatte, turledere og gjester finner du her. Mye god informasjon og reiseinspirasjon!

Dagbøker

På lange turer og ekspedisjoner skriver vi dagbøker som vi publiserer her.

Motta nyheter og gode tilbud

...og bli med i trekningen av vår unike 140L Hvitserk Duffelbag!

Siste fra Aktuelt

Annerledesåret 2020

2020 ble et veldig vanskelig år for reisebransjen. Vi håper på bedre tider i 2021.

Rasmus Ramstad
21. desember 2020 av Rasmus Ramstad

Velkommen om bord: Petter Edvardsen Westgaard

Høsten 2020 bestemte vi oss for å ansette en fulltidsguide, med bakgrunn og kompetanse innenfor ski og toppturer. Petter Edvardsen Westgaard har vært mye på tur med to ski på beina og er nå om bord hos oss for å styrke vår posisjon som en av Norges råeste turoperatører.

Online turforedrag om Finnmarksvidda

Finnmarksvidda er vill, eksotisk og gir deg en fantastisk smakebit på endeløse vidder, kulde og timer på ski. Perfekt trening hvis du går og drømmer om en polar ekspedisjon eller bare ønsker en vinteropplevelse under nordlyset. Vår guide Atle Trodal har vært der mange ganger og kan fortelle deg alt du ønsker å vite om turen.

Siste fra Bloggen

Guidenes vinterfavoritter!

Lurer du på hva guidenes vinterfavoritturer er? Vi har snakket med noen av guidene våre og de har gitt oss sine vinterfavoritter!

Mari Clementiné Østgaard
16. november 2020 av Mari Clementiné Østgaard

Sommerprat med guiden vår Hanne Hollås!

Vi er veldig glade i guidene våre, og denne våren endret jobbsituasjonen seg drastisk for mange. VI tok en prat med en av de for å høre hvorden det går.

Kontorets Norgefavoritter!

Vi på kontoret elsker Norge! Vi er så heldige som får lov å vise fram våre favoritter i favorittlandet vårt. Her har vi samlet våre favoritturer på rekke rad, og minner også om at vi kan skreddersy turer i hele Norge. Vi kjenner de aller fleste kriker og kroker i Norge og tørr å love at dersom du booker en tur gjennom oss kan vi garantere at du vil oppleve noe som du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Siste fra Dagbøker

Svalbard på langs 2021

Følg Hvitserk sin tur på Svalbard på langs. Med på turen er Lars, Svein Erik, Mariann, guiden Morten og hunden Nico som sammen skal krysse Svalbard på langs i løpet av en måned. Vi krysser fingrene for godt vær og ønsker de lykke til!

Nordkalotten 2020 - En ny klassiker er etablert

I 2018 tok Lars med seg en liten gruppe for å utforske Nordkalotten, og vi lurte på om dette kunne bli en ny klassiker. Det synes gruppa i 2018 at den var, og vi drar igjen ut på tur for å oppleve Nordkalottens villmark! Du kan følge Lars, Eva, Safi og Nina her. De drar på eventyr 23. mars. NB: Dagboken vil ikke bli oppdatert hver dag. Er det helg kan det også bli mandag før vi oppdaterer.

Aconcagua 2020 - gruppe 1: Til topps i Andesfjellene

Følg Hvitserk sin første gruppe denne sesongen mot toppen av Aconcagua, Dronningen av Andes. Her skal Thor, Kristine, Fredrik, Tell, Pierre, Stephanie, Gaute, Inge, Remi-Mikael, Einride, Ida, Mette og Ola, sammen med guidene Magnus og Pablo, sammen jobbe seg mot 6962 moh. Vi krysser fingrene for et godt værvindu, og ønsker dem lykke til!

Utforsk verden med Hvitserk