Siste nytt

Siste nytt fra Hvitserk: Aktuelt, blogger og dagbøker

Aktuelt

Nyhetssaker fra Hvitserk & Eventyrreiser

Blogg

Blogginnlegg fra våre ansatte, turledere og gjester finner du her. Mye god informasjon og reiseinspirasjon!

Dagbøker

På lange turer og ekspedisjoner skriver vi dagbøker som vi publiserer her.

Motta nyheter og gode tilbud

...og bli med i trekningen av vår unike 140L Hvitserk Duffelbag!

Foredrag og Arrangementer

Her finner du alle kommende foredrag og arrangementer som arrangeres av oss og våre samarbeidspartnere.

Siste fra Aktuelt

Early bird-tilbud

Early bird-tilbud og refusjon ved nedstenging

Ledig stilling: Tindevegleder på heltid

Vår søsterbedrift Norrøna Hvitserk Adventure AS søker Tindevegleder på heltid

Hvitserk avlyser alle utenlandsturer i 2020

På grunn av korona pandemien avlyser Hvitserk alle utenlandsturer i 2020.

Siste fra Bloggen

Sommerprat med guiden vår Hanne Hollås!

Vi er veldig glade i guidene våre, og denne våren endret jobbsituasjonen seg drastisk for mange. VI tok en prat med en av de for å høre hvorden det går.

Mari Clementiné Østgaard
16. juli 2020 av Mari Clementiné Østgaard

Kontorets Norgefavoritter!

Vi på kontoret elsker Norge! Vi er så heldige som får lov å vise fram våre favoritter i favorittlandet vårt. Her har vi samlet våre favoritturer på rekke rad, og minner også om at vi kan skreddersy turer i hele Norge. Vi kjenner de aller fleste kriker og kroker i Norge og tørr å love at dersom du booker en tur gjennom oss kan vi garantere at du vil oppleve noe som du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Unike opplevelser for deg og dine – Vi skreddersyr din Norgesferie!

En ferie kan være så mangt. Et par dager på fjellet med dine nærmeste venner. En bryllupsreise med partneren din. En familietur som strekker seg over et par uker. Opphold på ett enkelt overnattings-sted over en helg. Uansett hva du er på jakt etter er vi her for å hjelpe deg. Vi kjenner de aller fleste kriker og kroker i Norge og tørr å love at dersom du booker en tur gjennom oss kan vi garantere at du vil oppleve noe som du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Siste fra Dagbøker

Nordkalotten 2020 - En ny klassiker er etablert

I 2018 tok Lars med seg en liten gruppe for å utforske Nordkalotten, og vi lurte på om dette kunne bli en ny klassiker. Det synes gruppa i 2018 at den var, og vi drar igjen ut på tur for å oppleve Nordkalottens villmark! Du kan følge Lars, Eva, Safi og Nina her. De drar på eventyr 23. mars. NB: Dagboken vil ikke bli oppdatert hver dag. Er det helg kan det også bli mandag før vi oppdaterer.

Lars Mausethagen
09. mars 2020 av Lars Mausethagen

Aconcagua 2020 - gruppe 1: Til topps i Andesfjellene

Følg Hvitserk sin første gruppe denne sesongen mot toppen av Aconcagua, Dronningen av Andes. Her skal Thor, Kristine, Fredrik, Tell, Pierre, Stephanie, Gaute, Inge, Remi-Mikael, Einride, Ida, Mette og Ola, sammen med guidene Magnus og Pablo, sammen jobbe seg mot 6962 moh. Vi krysser fingrene for et godt værvindu, og ønsker dem lykke til!

Aconcagua 2020 - gruppe 2: Til topps i Andesfjellene

Følg Hvitserk sin andre gruppe denne sesongen mot toppen av Aconcagua, Dronningen av Andes. Her skal Jan, Jani, Børge, Anne-Lise, Magnus, Frode, Martin, Tor Christer, Hilde, Jøran, Torgeir, Tore, og Sondre, sammen med guidene Bjørn og Julio, jobbe seg mot 6962 moh. Vi krysser fingrene for et godt værvindu, og ønsker dem lykke til!

Utforsk verden med Hvitserk