Siste nytt

Siste nytt fra Hvitserk: Aktuelt, blogger og dagbøker

Foredrag og Arrangementer

Her finner du alle kommende foredrag og arrangementer som arrangeres av oss og våre samarbeidspartnere.

Motta nyheter og gode tilbud

...og bli med i trekningen av vår unike 140L Hvitserk Duffelbag!

Aktuelt

Nyhetssaker fra Hvitserk & Eventyrreiser

Blogg

Blogginnlegg fra våre ansatte, turledere og gjester finner du her. Mye god informasjon og reiseinspirasjon!

Dagbøker

På lange turer og ekspedisjoner skriver vi dagbøker som vi publiserer her.

Siste fra Aktuelt

Informasjon: Koronaviruset

Vi får mange spørsmål om Koronaviruset, og hva det betyr for våre reiser. Her kan du lese om hvordan vi forholder oss til situasjonen og hvordan det eventuelt påvirker din tur.

Vårtilbud på Safari - Få gratisdager på safari i Kenya til høsten

Slå til på et supertilbud på safari i Masai Mara. Soloppgangen på savannen, det første synet av løvene, historiene til masaiene og å sitte ved bålet under en funklende stjernehimmel kan bare beskrives med ett ord: magisk.

Velkommen om bord: Morten Johansen og Alexander Steurenthaler

I 2020 bestemte vi oss for å ansette to fulltidsguider, med bakgrunn og kompetanse innenfor høye fjell og ekspedisjoner. Morten Johansen og Alexander Steurenthaler er allerede to kjente navn i miljøet og er nå om bord hos oss for å styrke vår posisjon som en av Norges råeste turoperatører.

Siste fra Bloggen

Unike opplevelser for deg og dine – Vi skreddersyr din Norgesferie!

En ferie kan være så mangt. Et par dager på fjellet med dine nærmeste venner. En bryllupsreise med partneren din. En familietur som strekker seg over et par uker. Opphold på ett enkelt overnattings-sted over en helg. Uansett hva du er på jakt etter er vi her for å hjelpe deg. Vi kjenner de aller fleste kriker og kroker i Norge og tørr å love at dersom du booker en tur gjennom oss kan vi garantere at du vil oppleve noe som du ikke hadde funnet frem til på egenhånd.

Marit Vidnes
18. mai 2020 av Marit Vidnes

Reisebrev fra Ecuador - Amazonas og Galapagos

Jeg var heldig og fikk guide Hvitserk sin pionér-tur til Ecuador i november i fjor, med regnskogen i Amazonas og de mytiske Galápagosøyene som høydepunkt. En tur som er god å ha i minneboken på dager som dette hvor vår bevegelsesfrihet er høyst begrenset i noe som må være verdens største dugnad!

10 ting å finne på hjemme mens stormen herjer 

Vi har gått inn i en tid hvor det er aller best å holde seg hjemme - derfor har vi satt sammen en liste over ti ting du kan finne på i umiddelbar nærhet. Tiden trenger ikke være kjedelig og uinspirerende!

Siste fra Dagbøker

Nordkalotten 2020 - En ny klassiker er etablert

I 2018 tok Lars med seg en liten gruppe for å utforske Nordkalotten, og vi lurte på om dette kunne bli en ny klassiker. Det synes gruppa i 2018 at den var, og vi drar igjen ut på tur for å oppleve Nordkalottens villmark! Du kan følge Lars, Eva, Safi og Nina her. De drar på eventyr 23. mars. NB: Dagboken vil ikke bli oppdatert hver dag. Er det helg kan det også bli mandag før vi oppdaterer.

Lars Mausethagen
09. mars 2020 av Lars Mausethagen

Aconcagua 2020 - gruppe 1: Til topps i Andesfjellene

Følg Hvitserk sin første gruppe denne sesongen mot toppen av Aconcagua, Dronningen av Andes. Her skal Thor, Kristine, Fredrik, Tell, Pierre, Stephanie, Gaute, Inge, Remi-Mikael, Einride, Ida, Mette og Ola, sammen med guidene Magnus og Pablo, sammen jobbe seg mot 6962 moh. Vi krysser fingrene for et godt værvindu, og ønsker dem lykke til!

Aconcagua 2020 - gruppe 2: Til topps i Andesfjellene

Følg Hvitserk sin andre gruppe denne sesongen mot toppen av Aconcagua, Dronningen av Andes. Her skal Jan, Jani, Børge, Anne-Lise, Magnus, Frode, Martin, Tor Christer, Hilde, Jøran, Torgeir, Tore, og Sondre, sammen med guidene Bjørn og Julio, jobbe seg mot 6962 moh. Vi krysser fingrene for et godt værvindu, og ønsker dem lykke til!

Utforsk verden med Hvitserk