Siste nytt

Siste nytt fra Hvitserk: Aktuelt, blogger og dagbøker

Aktuelt

Nyhetssaker fra Hvitserk & Eventyrreiser

Foredrag & Arrangementer

La deg inspirere! Gjør som 25 000 andre turglade nordmenn, følg oss på Facebook og hold deg oppdatert på kommende arrangementer og foredrag.

Blogg

Blogginnlegg fra våre ansatte, turledere og gjester finner du her. Mye god informasjon og reiseinspirasjon!

Dagbøker

På lange turer og ekspedisjoner skriver vi dagbøker som vi publiserer her.

Motta nyheter og gode tilbud

...og bli med i trekningen av vår unike 140L Hvitserk Duffelbag!

Siste fra Aktuelt

Stisykkelkurs og turer i Oslo

Vi fortsetter med suksessen fra i fjor, og holder stisykkelkurs i Oslo fra og med mai. Vi har kurs både for nybegynnere og for de som har syklet en del på sti før. Vi tilbyr også skreddersydde stisykkelturer og kurs for bedrifter og private grupper. Du trenger ikke å ha egen sykkel - vi har utleie av fulldempede stisykler. Ses på stien!

Leie av stisykkel

Vi leier ut fulldempede stisykler til stisykkelkursene/-turene våre, men det er også mulig å leie stisykkel av oss utenom dette. Her finner du utvalg og priser.

Turer med ledig plass i 2022

Har reise-abstinensene begynt å melde seg? Vi har fortsatt ledig plass til deg som vil bli med oss på reise. Vi har både ukesturer i Europa og litt lengre turer til eksotiske destinasjoner ledig. Kanskje du finner din drømmetur?

Siste fra Bloggen

Nordenskiold Land - en uforglemmelig smak av Svalbard!

I 2018 var jeg så heldig å få oppleve Svalbard for første gang. Da majestetiske fjell og snølagte breer dukket opp utenfor flyvinduet ble jeg helt fra meg av begeistring, og skjønte allerede da at jeg kom til å elske dette nesten uvirkelige eventyrlandskapet som lå under meg. Oppholdet ble ikke mindre enn fantastisk, men jeg skulle som alltid hatt mer tid, og jeg lengtet tilbake før jeg i det hele tatt hadde rukket å dra derfra! Selvfølgelig ble ny Svalbardtur planlagt, og billetter ble kjøpt, men som med så mye annet satt koronaepedemiens ankomst en brutal stopper for denne turen. Savnet etter Svalbard økte ytterligere, og så fort det åpnet seg en luke i reiserestriksjonene skjøt nye planer fart, og jeg kastet meg på en skitur til Nordenskiold Land med Norrøna Hvitserk!

Elise Koren
01. februar 2022 av Elise Koren

Guidenes vinterfavoritter!

Lurer du på hva guidenes vinterfavoritturer er? Vi har snakket med noen av guidene våre og de har gitt oss sine vinterfavoritter!

Sommerprat med guiden vår Hanne Hollås!

Vi er veldig glade i guidene våre, og denne våren endret jobbsituasjonen seg drastisk for mange. VI tok en prat med en av de for å høre hvorden det går.

Siste fra Dagbøker

Grønlandskryssing 2022 - Hvitserk gruppe 1

I 2022 har Hvitserk 2 grupper over Grønlandsisen. I gruppe 1 følger vi Ben, Peter, Silje, Joakim, Morten og Klaus på vårens vakreste eventyr sammen med guidene Elisabeth og Calle. De drar på eventyr 26. april, og her kan du lese skildringene om hele turen. NB: Dagboken vil ikke bli oppdatert hver dag. Er det helg kan det også bli mandag før vi oppdaterer.

Grønlandskryssing 2022 - Hvitserk gruppe 2

I 2022 har Hvitserk 2 grupper over Grønlandsisen. I gruppe 2 følger vi Kjetil, Pedram, Kevin, Ada, Jonas, Remi, Valborg og Tove på vårens vakreste eventyr sammen med guidene Morten og Ida. De drar på eventyr 28. april, og her kan du lese skildringene om hele turen. NB: Dagboken vil ikke bli oppdatert hver dag. Er det helg kan det også bli mandag før vi oppdaterer.

Nordkalotten 2022 - En ny klassiker er etablert

I 2018 tok Lars med seg en liten gruppe for å utforske Nordkalotten, og vi lurte på om dette kunne bli en ny klassiker. Det synes gruppa i 2018 at den var, og etter 2 år med koronapause drar vi igjen ut på tur for å oppleve Nordkalottens villmark! Du kan følge Lars, Anne Britt, Anne, Arne, Kathrine, Lise og Åse Marit her. De drar på eventyr 24. mars. NB: Dagboken vil ikke bli oppdatert hver dag. Er det helg kan det også bli mandag før vi oppdaterer.

Utforsk verden med Hvitserk