Årets Guide 2019: Atle Trodal 

Atle ble nominert til årets guide også i fjor, og det er nok ikke tilfeldig. Han er alltid blid og imøtekommende. Stiller ofte opp på kort varsel. Er dyktig som guide, og er villig til å legge inn ekstra jobb i detaljene slik at gjestene skal få en god opplevelse. I tillegg har han alltid et smil på lur! Som en av våre kontoransatte sier: «Atle er alltid en fryd å møte på kontoret, alltid blid, hyggelig, interessert, og setter seg nøye inn i turene han skal guide. Han har kontroll på detaljene, og er veldig godt likt hos våre gjester»  

Fra vind og kulde, til vin og solskinn

Atle guider det meste på programmet til Hvitserk. Skiekspedisjoner og krevede turer frister mest, men han har blitt litt "softere" med årene. Nå er mat, vin og fotturer rundt Capri helt innafor. I tillegg har han blitt vår ekspert på å guide rene damegrupper trygt gjennom alpelandene! 

Gjennom året har han fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra gjestene våre.

Vi hadde en svært flott tur som det var en opplevelse å være med på, og Atle var en god og tålmodig guide :-)

Atle er fantastisk som guide og som person! Kun positivt å si om han!

Guiden Atle var veldig fin å ha med på tur! Han så alle, hadde god oversikt til tross for at han ikke hadde gått turen før, var støttende når det trengtes. En sosial og behagelig person som føltes som en del av reisefølget. Terningkast seks til han.

Turen var veldig godt lagt opp! Reisetidspunkter frem og tilbake var veldig passelig, været var helt fantastisk og ikke minst Atle Trodal gjorde turen for hver eneste én av oss til en helt strålende opplevelse!»

 Atle med sitt gode humør, sindige, lune humor og massevis av erfaring, var særdeles flink til å både se og inkludere alle i gruppen.

Atle Trodal - Årets Guide 2019

Årets Nye Guide 2019: Mari Thorsen 

Mari sendte oss disse ordene sommeren 2018: «HeiJeg er ei positiv, utadvendt og eventyrlysten trønderjente som gjerne kunne tenke meg å jobbe for dere i Hvitserk. Jeg ble nylig uteksaminert fra arktisk naturguide-studiet på Svalbard og ønsker å videreutvikle meg som guide gjennom et bredt spekter av utfordringer. I forhold til arbeidsoppgaver og turer er jeg ikke særlig kresen, så hvis dere har behov for en potet så er jeg den rette jenta!»

Med solid ro, pågangsmot, og stå-på-vilje

Dette stemte jo på en prikk. Mari er virkelig en positiv, utadvendt, eventyrlysten potet! Men, om hun så for seg et like bredt spekter av utfordringer som møtte henne er vi usikre på. Hun har likevel møtt de alle med utrolig ro, pågangsmot, og stå-på-vilje. Vi er alle imponert over Mari sin måte å håndtere alle utfordringer på, og hennes omsorg for sine gjester på tur. I tillegg er Mari interessert, detaljert, nøye med forberedelser, og utrolig hyggelig å jobbe med for oss på kontoret. Hun er alltid positiv og gir konstruktive og gode tilbakemeldinger etter turer hun har guidet. Mari oppleves som en trygg guide og sterk både fysisk og mentalt. 

Gjestene våre har også satt stor pris på Mari sin turlederrolle i 2019.

Jeg vil fremheve turleder Mari som gjorde en strålende innsats på sin første tur i Dolomittene. Hun stilte veldig godt forberedt, bevarer roa i alle situasjoner, er flink til å inkludere alle i gruppa i ulike sammenhenger, og lager god stemning.

All hyllest til Mari. Unge, vakre, trygge, kloke guiden vår.

Turen til Dolomittene var helt super, vel verdt hver eneste krone. En tur jeg absolutt vil anbefale. Veldig god mat og flotte hytter med hyggelig personale. Svært godt fornøyd med turguiden vår Mari. En blid, positiv, og svært så sprek og pen ung jente, kort sagt en helt herlig person.

Mari er en dyktig turleder. Blid og hyggelig alle dager, og hennes kondisjon er jo imponerende.

Årets Nye Guide 2019 - Mari Thorsen

Nominerte - Årets Guide 2019

Elise Koren

Elise guidet flere turer for oss i sommer. Hun hadde god kommunikasjon både før, under og etter turen med oss på kontoret. Elise er detaljorientert, noe som danner et godt grunnlag før avreise. Vi merker dette spesielt godt der vi hele tiden blir oppdatert på både store og små endringer som har skjedd/vil skje på den aktuelle ruten hun guider. Men, hun er også løsningsorientert, der vi støtte på noen logistikkutfordringer på en av avgangene.   

Laine sier om Elise at «she always goes above and beyond and is a very dedicated guide. She communicates well working with the office as well as guiding with clients 

Johanna Johansson

Johanna er alltid utrolig positiv og ser aldri mørkt på noen tingHun oser av positiv energi og smil! Hun setter seg godt inn i turen før avreise og gjør en kjempe innsats hele veien fra start til mål!  

I 2019 virket det en periode som Johanna var kontinuerlig på Hvitserk tur. Fra og med 12 august og ut året handler faktisk alle hennes facebook poster om ulike Hvitserkturer hun har guidet. Det var ikke plass til annet innhold før hun 19. januar endelig fikk seg en egen tur på skridsko! Vel fortjent! 

Nominerte - Årets Nye Guide 2019

Michael Wenseth 

Det var med en viss skepsis at vi sendte en nordlending som verken hadde vært i Lofoten eller på Helgelandskysten for å guide på nettopp disse to stedene. Det viste seg å være helt uberettiget, han leverte på alle fronter. Michael hadde en veldig fin dialog med oss på kontoret før avreise, sendte daglige oppdateringer underveis og hadde mange tanker til hvordan vi kan gjøre turen enda bedre til neste år. I tillegg var gjestene storfornøyde. Mer kan vi ikke be om. Så vi sendte han likegodt til Kroatia litt senere på høsten.  

Kristin B. Lome 

Kristin kom susende inn og tok oss med storm! Hun gjorde en suveren innsats fra første turen, og skal hele neste sommer guide masse for oss! Kristin briljerte som guide på turene våre i Lofoten i sommer med sitt vinnende smil, og sitt løsningsorienterte vesen. Hun skapte unike opplevelser for gjestene våre. Det var bare positive tilbakemeldinger å få på jobben hun hadde gjort.