Fjellturer på Korsika

Korsika er en vakker og frodig øy med 20 fjelltopper over 2000 moh. Fra de fleste av dem er det utsikt over Middelhavet og få steder i verden er det kortere vei fra behagelig, turkisblått saltvann til snøkledde topper. I juni pakker vi fjellstøvler og badeshorts og bruker en drøy uke på å bestige fire av Korsikas høyeste fjell, samtidig som vi får tid til å nyte det beste den franske middelhavsøya har å by på av mat, vin og atmosfære.

Vi er både innom Monte Cinto (2707 moh), Korsikas høyeste fjell og tre andre flotte topper på øya. Er du vant til å gå fra hytte til hytte i fjellet i Norge, kan dette bli en drømmetur! Vi tilbringer også et par dager ved kysten - og bor på et svært sjarmerende hotell med fantastisk utsikt over Middelhavet. Dette er en drømmetur for alle som liker "Det gode liv". Samtidig har vi jobbet hardt med å få en god pris på turen, og nå kan vi garantere en drømmeuke til en svært fornuftig pris! Les mer om turen HER!

Les bloggen vår fra en tur til Korsika i september HER.

Begynnelsen av juni og slutten av september er fine tidspunkter å besøke Korsika på - da er det færre turister og vanligvis fine forhold i fjellet, samtidig som det ikke er for varmt til å gå på tur.