Hvitserk dobler bistandsbidraget ditt i 2020!

Sammen gjør vi en forskjell

Som Hvitserk–gjest kan man gi et frivillig bidrag til prosjektene vi driver i regi av Stiftelsen Varde. Bidraget gis ved påmelding og i 2019 har gjestene våre bidratt med ca. 100 000 kroner.

I 2020 dobler vi ditt bidrag - En krone for en krone

Vi i Hvitserk synes det er ekstra hyggelig å få påmeldinger fra gjester som ønsker å bidra til Stiftelsen Varde. Faktisk synes vi det er så hyggelig at vi for 2020 har bestemt oss for å doble beløpet gjestene våre gir. Tenkt det, for hver krone du gir får du dobbel effekt. Prosjektene Varde støtter kan du lese mer om under ansvarlig turisme på nettsidene våre.

Stiftelsen varde:

Stiftelsen Varde ble opprettet i 2014 og har som mål å støtte utvalgte utviklingsprosjekter på noen av stedene Hvitserk besøker. Siden oppstarten i 2014 har Hvitserk-gjestene bidratt med ca. 500 000 kroner til Stiftelsen. Et betydelig beløp – tusen takk!

Prosjekter: 2020

The Small World i Nepal

The Small World i Nepal ser på utdanning som den viktigste veien ut av fattigdom, og arbeider tett med lokalbefolkningen i Solukhumbu området med å bygge skoler og overnattingstilbud for skoleelever som ønsker å ta utdannelse. Har du lyst til å besøke dette området og være med på arbeidet kan du melde deg på en litt annerledes Hvitserk tur her: Fjelltur & Frivillig Arbeid i Nepal

Foto: Frode Pettersen 2019 - Besøk på barnehjem i Nepal

Skoleprosjekt i Etiopia

I samarbeid med Kirkens Nødhjelp er vi i gang med et skoleprosjekt i Simienfjellene i Etiopia. I nær tilknytning til denne nasjonalparken i nord lever folk under veldig enkle kår, og skolene trenger sårt en oppgradering. Dette prosjektet involverer skoler i flere landsbyer, bl.a. Ambiko, som vi besøker på Hvitserk sin tur til Etiopia. Bli med oss og se disse flotte fjellene, og opplev elevene som har fått en ny skolehverdag. Et vakkert lite eventyr av en reise! Les mer om Etiopia: Fottur i Simienfjellene

Foto: Hanne Hollås 2019 - Sammen gjør vi en forskjell

Vi ønsker deg en riktig god jul og ett godt nyttår!

- Rasmus